Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna?
Kedves 11.09-es. te nagyon hülye vagy...Az agyad is beszőrösödött???
1. igen, zavarja (azért kérdezi meg)
2. itt elég erőteljesen valószínű hogy ismeretlenek válaszolnak a kérdésére. (ez nem az iwiw üzenőfal)
3. másrészt onnan tudjuk, hogy rossz ha van mert már volt dolgunk Flinstone Vilmával.
középutas megoldásnál is az a fontos hogy a cucád környékén ne legyen, de ha már ott megnyírtad (asszem ettől a területtől félsz a legjobban)akkor a többi nem lehet kihívás.
de egy kis csík (max) még lehet szexi
Szerintem nem kell itt csupasz punciról vagy szőrös punciról beszélni. Először is ápolt, tiszta punciról kell hogy szó essen. Ez a mai csupasz dolog eléggé friss keletű. Ha valakit szeretsz, akkor tökmind1, hogy milyen neki, max megbeszélitek. Lehetne itt sok mindenről beszélni. Például ha valaki hájas, sok esetben az is igénytelenséget tükröz, hiába szőrtelen a puncija.
De ha itt tartunk, akkor megemlíthetjük a férfi fanszőrzetet is, nameg a hónaljszőrt, mert megizzadsz, büdös leszel stb...nemigaz?
Aki szeret, az elfogad úgy, ahogy vagy.
"Aki szeret, az elfogad úgy, ahogy vagy."
itt a pont.
Ha a párodat nem zavarja/zavarja meg kell beszélni.
de ha szeret akkor,jó vagy neki úgy ahogy vagy.
de ez tényleg közös megbeszélés alapján megy.
engem kicsit taszítani a teljesen szűrös punci,de ha szeretem a párom akkor nem érdekelne. de egy rövidebb szőr az jobb lenne
persze a "megbeszéled" se mindig jön be..lehet hogy nem akar megsérteni azért nem mondja hogy gusztustalan a kazalod.
és igen...férfi is leszedheti a szőrt
egyezem az előttem szólóval
hagyjátok már abba ezt a hülye ha szeretsz akkor így is szeretsz szappanoperás, villalakó szövegeket.
mondhatnám azt is hogy ha szeretsz akkor megborotválkozol...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!