Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket zavarna?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavarna?

Figyelt kérdés
Teljesen szőrös "punci", épp csak annyira van borotválva hogy ne lógjon ki a bugyiból.De gyantáztatni nem merek,mert iszonyatosan fáj. teljesen borotválni sem mert félek hogy megvágom magam.
2011. jún. 29. 09:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem is vágd ollóval rövidre. Furcsa, és kicsit vicces, hogy a lányoknak csak a két véglet jut eszébe. Legalábbis az itt levő kérdésekben csak ezt látom... Nem úgy van, hogy vagy tiszta szőr, vagy tiszta csupasz. Szerintem amúgy a rövidre vágott a legszexibb. A szőrösben is és a csupaszban is van valami vonzó, na most ha rövidre vágod, akkor a két dolgot ötvözheted. Például egy sávban röviden hagysz szőrt, ami alól titokzatosan átlátszanak a szeméremajkak... hm, annál nincs izgatóbb! Na, szóval én ezt javaslom!
2011. jún. 29. 11:30
 12/19 anonim válasza:
0%

Kedves 11.09-es. te nagyon hülye vagy...Az agyad is beszőrösödött???

1. igen, zavarja (azért kérdezi meg)

2. itt elég erőteljesen valószínű hogy ismeretlenek válaszolnak a kérdésére. (ez nem az iwiw üzenőfal)

3. másrészt onnan tudjuk, hogy rossz ha van mert már volt dolgunk Flinstone Vilmával.

középutas megoldásnál is az a fontos hogy a cucád környékén ne legyen, de ha már ott megnyírtad (asszem ettől a területtől félsz a legjobban)akkor a többi nem lehet kihívás.

de egy kis csík (max) még lehet szexi

2011. jún. 29. 11:36
 13/19 anonim válasza:
0%
Hát ízlések és pofonok avagy ízesített kotonok. Szerintem kifejezetten visszataszító és ocsmány. De az ízgató ha van egy kis csík középen. :D
2011. jún. 29. 11:41
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell itt csupasz punciról vagy szőrös punciról beszélni. Először is ápolt, tiszta punciról kell hogy szó essen. Ez a mai csupasz dolog eléggé friss keletű. Ha valakit szeretsz, akkor tökmind1, hogy milyen neki, max megbeszélitek. Lehetne itt sok mindenről beszélni. Például ha valaki hájas, sok esetben az is igénytelenséget tükröz, hiába szőrtelen a puncija.

De ha itt tartunk, akkor megemlíthetjük a férfi fanszőrzetet is, nameg a hónaljszőrt, mert megizzadsz, büdös leszel stb...nemigaz?

Aki szeret, az elfogad úgy, ahogy vagy.

2011. jún. 29. 13:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Aki szeret, az elfogad úgy, ahogy vagy."

itt a pont.

Ha a párodat nem zavarja/zavarja meg kell beszélni.

de ha szeret akkor,jó vagy neki úgy ahogy vagy.

de ez tényleg közös megbeszélés alapján megy.

engem kicsit taszítani a teljesen szűrös punci,de ha szeretem a párom akkor nem érdekelne. de egy rövidebb szőr az jobb lenne

2011. jún. 29. 13:30
 16/19 anonim válasza:

persze a "megbeszéled" se mindig jön be..lehet hogy nem akar megsérteni azért nem mondja hogy gusztustalan a kazalod.

és igen...férfi is leszedheti a szőrt

2011. jún. 29. 13:54
 17/19 Reaper777 ***** válasza:
a még nem kel fűnyiró addig jó :D:D
2011. jún. 29. 15:01
 18/19 anonim ***** válasza:
A "szeret elfogad úgy ahogy vagy" dologra annyit hogy ha nem szeretek fürdeni,a barátnőm fogadjon el büdösen?A szag irritáló.Van akinek a szőr is.Ez van.Meg ez a mondat rohadt nagy közhely is :D
2011. jún. 30. 00:55
 19/19 anonim ***** válasza:

egyezem az előttem szólóval

hagyjátok már abba ezt a hülye ha szeretsz akkor így is szeretsz szappanoperás, villalakó szövegeket.

mondhatnám azt is hogy ha szeretsz akkor megborotválkozol...

2011. jún. 30. 07:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!