Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orál, egymást kézzel való kielégítése vagy maga a szex Melyiket élvezitek a legjobban?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 23:46
1/11 napietus válasza:
a szexet. a többi körítés, magam részéről nem is ragaszkodom hozzá.
2/11 anonim válasza:
a szexet
meg az orált ha én kapom :D (persze csinálni is jó)
4/11 szamóca.. válasza:
esetleg a sorrend mindegy :DDD
6/11 anonim válasza:
A szeretkezést. Még akkor is azt választanám, ha soha életemben nem jönne össze közben az orgazmus - 3 éve próbálkozunk, de még mindig "csak" orál közben tudok elmenni... Szerencsére az is mindig része a dolognak :)
20/L
7/11 anonim válasza:
Első helyen a szex utána pedig ujjazás. Én valamiért nem nagyon élvezem, ha kinyalnak. Orált pedig én is szeretek adni, de az inkább a partneremnek jó, mint nekem. :)
8/11 anonim válasza:
Igen, ebben a sorrendben. Bár eddig vaginális orazmusom nem volt, de attól még jó együtt lenni. Ha kézzel csinálja mindig van orgazmusom, nyalásnál is.
10/11 anonim válasza:
én azt szeretem legjobban ha kézzel csinálják ;) 18/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!