Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni? Lehet még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni? Lehet még itt valamit?

Figyelt kérdés

Mit tudok tenni? Mi ilyenkor a megoldás?

:'( nem tudom mit csináljak. Nemrég szakított velem a barátom mert elcsábította tőlem egy másik csaj :( szakított velem és azóta mindig vele van és nemtom elviselni. MOndta h hagyjam békén, mert már nem szeret, de lehet csak mérgében mondta mert átmentem hozzá sírva. Állandóan hallom meg látom facebookon is hogy szereti, és engem is törölt az ismerősi közül. Majdnem 8 hónapig együtt voltunk és nagyon szeretem nem akarom elveszíteni, és nem hiszem el hogy egyik napról a másikra így elhagyott ezért a ....csajért.Raktam fel róla képet meg próbálok neki kiírni hogy lássa szeretem, de írt a mostani nője hogy kaparjam le e képét és felejtsem el :( de nem megy :( valamit tennem kell:(

2011. jún. 28. 23:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Amúgy fájni is fog, ez így van, és így is lesz... de nem gondolsz arra, hogy ha futsz utána, azzal csak saját magadat alázod meg... Majd úgy is jön egy fiú, aki imádni és szeretni fog, és magadért szeret.

Egy pasi után sem szabad futni... én már régóta szingli vagyok és nagyon boldog, élvezem az életet, csajos bulik és a többi... csak tanuld meg, hogy egyedül is élvezni kell az életet...

Tapasztalatból írom, ugyan is egy kapcsolatom hasonlóképen ért véget, nem keseregtem, nem rohangáltam utána, ha találkoztam esetleg velük, kihúztam a hátam és mosolyogtam, jeleztem neki, hogy én nagyon is boldog vagyok, hogy végre megszabadultam tőle, mert rájöttem, hogy nélküle sokkal szebb az élet...

2011. júl. 6. 21:34
 22/22 anonim ***** válasza:
Még valami, mert kimaradt... ne nyomozgass utána, akkor sokkal jobban fog fájni... de ha ezt akarod, akkor igen is szenvedni fogsz, hívd el a barátnőidet egy jó kis csajos buliba és élvezd az életet, ha begubózol, csak rosszabb lett... Engem az ex, úgy csalt, hogy még majdnem együtt voltunk, bár már érezhető volt az elhidegülés, amúgy megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
2011. júl. 6. 21:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!