Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova kéne dobni az elhasznált óvszert?
Figyelt kérdés
Azt mondják ne dobjam a wc-be (nem tudom miért), de akkor hova? Kukába nem valami jó ötlet. Legutóbb átdobtam a szomszéd kertjébe de legközelebb nem szeretném. Valami ötlet?2011. jún. 28. 22:32
2/30 anonim válasza:
Szomszéd kertjébe? ×D ha ez nem fake akkor szerethet a szomszéd
amúgy becsomagolod egy zsepibe és kidobod a kukába, mi a baj a kukával?
3/30 A kérdező kommentje:
a kuka az elég cinkes, mert sokszor felnyitja az ember. Nem fake, sajnos tényleg átdobtam múltkor
2011. jún. 28. 22:35
4/30 anonim válasza:
A kukával?:DD
DNS mintát vesznek belőle vagy esetleg valaki megtermékenyíti magát vele. Vagy feljelent téged, hogy megerőszakoltad stb..:D
Fő a pozitív gondolkodás!
5/30 anonim válasza:
És aki felnyitja a kukát, az az összegyűrt zsebkendőket is kihajtogatja?
6/30 anonim válasza:
nekem van olyan ismerősöm, akik az óvodába dobálják be :D
7/30 anonim válasza:
Ja oké, akkor álcázd valahogy, én pl gumiálcázásban profi vagyok. Régen nem akartam hogy anyu észrevegye a kukában ezért kiürült tejesdobozokba tömködtem, vagy üdítős dobozba, teásdobozba, chipses zacskóba stb.. ha így dobod ki nem is látszik és csak nem kutatja át senki a szemeted. Vagy összekötöd, zsepit rá, bele egy nejlon zacsiba, puff be az ágy alá és amikor mész valahova kidobod egy kukába az utcán. csak azért ne érlelgesd hetekig
8/30 anonim válasza:
jézusom. Te aztán megoldottad :'DDDDD KUKÁBA, ember. mindenki oda dobja. kivéve, aki a szomszéd kertjébe.
9/30 anonim válasza:
Én 1 utcabeli udvarába dobtam be :DD
10/30 anonim válasza:
Mekkora bunkóság már másnak a kertjébe dobálni... saját szüleid meg ne lássák de másnak a szülei nyugodtan takarítsák el utánad? ... (ez inkább az utolsó válaszolónak szól, mert a kérdező megbánást tanúsított) Enyhén gyerekes, biztos érett a szexre aki így kezeli a dolgot...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!