Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hova kéne dobni az elhasznált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova kéne dobni az elhasznált óvszert?

Figyelt kérdés
Azt mondják ne dobjam a wc-be (nem tudom miért), de akkor hova? Kukába nem valami jó ötlet. Legutóbb átdobtam a szomszéd kertjébe de legközelebb nem szeretném. Valami ötlet?
2011. jún. 28. 22:32
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%
Egyétek meg.
2011. jún. 28. 22:32
 2/30 anonim ***** válasza:
98%

Szomszéd kertjébe? ×D ha ez nem fake akkor szerethet a szomszéd

amúgy becsomagolod egy zsepibe és kidobod a kukába, mi a baj a kukával?

2011. jún. 28. 22:33
 3/30 A kérdező kommentje:
a kuka az elég cinkes, mert sokszor felnyitja az ember. Nem fake, sajnos tényleg átdobtam múltkor
2011. jún. 28. 22:35
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

A kukával?:DD

DNS mintát vesznek belőle vagy esetleg valaki megtermékenyíti magát vele. Vagy feljelent téged, hogy megerőszakoltad stb..:D

Fő a pozitív gondolkodás!

2011. jún. 28. 22:35
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
És aki felnyitja a kukát, az az összegyűrt zsebkendőket is kihajtogatja?
2011. jún. 28. 22:38
 6/30 anonim ***** válasza:
51%
nekem van olyan ismerősöm, akik az óvodába dobálják be :D
2011. jún. 28. 22:40
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja oké, akkor álcázd valahogy, én pl gumiálcázásban profi vagyok. Régen nem akartam hogy anyu észrevegye a kukában ezért kiürült tejesdobozokba tömködtem, vagy üdítős dobozba, teásdobozba, chipses zacskóba stb.. ha így dobod ki nem is látszik és csak nem kutatja át senki a szemeted. Vagy összekötöd, zsepit rá, bele egy nejlon zacsiba, puff be az ágy alá és amikor mész valahova kidobod egy kukába az utcán. csak azért ne érlelgesd hetekig
2011. jún. 28. 22:42
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
jézusom. Te aztán megoldottad :'DDDDD KUKÁBA, ember. mindenki oda dobja. kivéve, aki a szomszéd kertjébe.
2011. jún. 28. 22:42
 9/30 anonim ***** válasza:
0%
Én 1 utcabeli udvarába dobtam be :DD
2011. jún. 28. 22:46
 10/30 anonim ***** válasza:
84%
Mekkora bunkóság már másnak a kertjébe dobálni... saját szüleid meg ne lássák de másnak a szülei nyugodtan takarítsák el utánad? ... (ez inkább az utolsó válaszolónak szól, mert a kérdező megbánást tanúsított) Enyhén gyerekes, biztos érett a szexre aki így kezeli a dolgot...
2011. jún. 28. 22:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!