Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem éreztem semmit?
ma reggel ébredés után szexeltünk a barátommal, és érdeks módon, se lovaglóba, se misszionárius pózben nem éreztem semmit, szó szeritn semmit:S aztán átmentünk kifli pózba, és aztán megint misszionáriusba, (jah ésleszögezem, hogy normlis pénisze van a barátomnak, és eddig mindig éreztem, sőt nagyon jó volt, de ez a mai nagyon más volt, és nemtudom miben:S) akkor éreztem egy kis dolgot, amikor a barátom elment és feljebb emelte a csípőmet 1 picit, de akkor sem volt vmi nagy dolog...,azért írok ide, mert őt ez nagyon zavarja, azt hiszi h az ő hibája, pedig sztem nem...
normális válazokat lécci, bunkók és egyéb kritizáló emberek kíméljenek, 18 L

Ilyen velem is előfordul már 1x,2x... és az sem volt kis kuki, továbbá és se vagyok széttágulva "ott".
Az okát nem tudom ... De remélem megnyugtat h nem vagy egyedül. 19/L

Nem telt meg eléggé vérrel a hüvely és környéke, ezért nem volt érzékeny, és ilyenkor kevésbé szűk is.
Vagy a reggel miatt, vagy nem tudtál úgy ellazulni/felizgulni, mint máskor.
Nyugi, a "rossz" szex arra való, hogy tudd, milyen a jó szex, és értékeld.
Este támadd le a barátodat, és pótoljátok be, ami kimaradt.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!