Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem éreztem semmit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem éreztem semmit?

Figyelt kérdés

ma reggel ébredés után szexeltünk a barátommal, és érdeks módon, se lovaglóba, se misszionárius pózben nem éreztem semmit, szó szeritn semmit:S aztán átmentünk kifli pózba, és aztán megint misszionáriusba, (jah ésleszögezem, hogy normlis pénisze van a barátomnak, és eddig mindig éreztem, sőt nagyon jó volt, de ez a mai nagyon más volt, és nemtudom miben:S) akkor éreztem egy kis dolgot, amikor a barátom elment és feljebb emelte a csípőmet 1 picit, de akkor sem volt vmi nagy dolog...,azért írok ide, mert őt ez nagyon zavarja, azt hiszi h az ő hibája, pedig sztem nem...

normális válazokat lécci, bunkók és egyéb kritizáló emberek kíméljenek, 18 L

2011. jún. 28. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
lehet álmodtad a szexet :)
2011. jún. 28. 22:07
 2/8 A kérdező kommentje:
nem valószínű:) bár jó lenne ha csak álmodtam volna, mert nagyon bántja a barátomat a dolog :( :S
2011. jún. 28. 22:08
 3/8 Dexy ***** válasza:

Ilyen velem is előfordul már 1x,2x... és az sem volt kis kuki, továbbá és se vagyok széttágulva "ott".

Az okát nem tudom ... De remélem megnyugtat h nem vagy egyedül. 19/L

2011. jún. 28. 22:08
 4/8 A kérdező kommentje:
nállam is ez a helyzet, h nem vagyk annyira kitágulva, h ne érezzek smemit, mindig az a nagyon jó, kellemes(ha romantikus szex van), én szeretném ezt megtudni:) de azért köszi h írtál :)
2011. jún. 28. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem telt meg eléggé vérrel a hüvely és környéke, ezért nem volt érzékeny, és ilyenkor kevésbé szűk is.

Vagy a reggel miatt, vagy nem tudtál úgy ellazulni/felizgulni, mint máskor.

Nyugi, a "rossz" szex arra való, hogy tudd, milyen a jó szex, és értékeld.

Este támadd le a barátodat, és pótoljátok be, ami kimaradt.

2011. jún. 28. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
valószinűleg az volt a baj hogy ébredés után voltatok,és még nem ébredt fel rendesen minden érzékszerved
2011. jún. 29. 00:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem akarok bunkó lenni, de szerintem szét vagy kúrva.
2011. jún. 29. 04:37
 8/8 anonim ***** válasza:
volt már nekem is hogy ugy majdnem mintha semmit se éreztem volna..nemtudom én se az okát, nincs ugy ráhangolódva az ember vagy ilyesmi, lehet azért, de aztán megint jó volt minden, ezen ne parázz, meg különben is ilyen dolgot azé lehet h nem kéne egyből megmondani a pasinak..eltitkolni se kell persze ha ez hosszútávon igy müködik, de egyszeri alkalom után a pasidat ne terheld ilyen hülyeséggel mert lehet h épp veled volt ugymond a baj és ezért ő érzi magát hibásnak..
2011. jún. 30. 13:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!