Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Annyira vágyom a szexet...minden nap maszturbálok, úgy érzem hogy abba kéne hagyni. Mit csináljak hogy abba haggyam?2011. jún. 28. 21:59
1/11 anonim 

válasza:

semmit, nincs ezzel semmi baj. ha abbahagyod, csak gyűlni fog benned a feszültség.
2/11 anonim 

válasza:

Jah, nincs benne semmi, mindenki nap mint nap csinálja, akár többször is:)
3/11 anonim 

válasza:

Én is kívánom. Kár hogy nem ismerlek:P
4/11 Dexy 

válasza:

Dehogy kéne abba hagynod! Ez teljesen normális .... :)
5/11 anonim 

válasza:

ma 22:02 miért?? mi van ha ismered, csak nem tudsz róla? mi van ha a szomszédod? xD akkor meg no problem
6/11 anonim 

válasza:

ezért vannak a k*rvák XD am meg szerez magadnak egy rendes csajt azt abba adagold a vágyaid ezerrel :D
7/11 anonim 

válasza:

és mi van ha csaj? nem ir nemet:-p
8/11 A kérdező kommentje:
hát nem is vagyok fiú xDDD
2011. jún. 28. 22:22
9/11 anonim 

válasza:

akkor ezért vannak a zsidolok :Dkönyeb a dolgod igy xD pasit felszedni könyeb mint csajt XD
10/11 anonim 

válasza:

na ennyi, akkor meg mit csináljon egy k*urvával:-)) amugy szerintem nem gáz hogy magadnak csinálod, sőt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!