Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állandóan homoszexuálisnak hív (csúny szóval), mit tegyek, hogy ez többet ne forduljon elő?
vágd pofán
egyszer, de nagyon erősen, meglátod, többet nem fogja kiejteni a száján - egyszerűen csak minden figyelmeztetés nélkül csapd pofán, mikor legközelebb erre vetemedik az a galád :)
"A barátom állandóan homoszexuálisnak hív "
1 vagy nem a barátod
2 vagy tényleg bu*i vagy csak még nem ismerted be.
A pofánvágós ötlet használható. Ahogy írták, amint mondja hogy "meleg" vagy, kapásból csapj a pofájába. Azért nem kell kiütni. :-D
Ha tényleg homár vagy, akkor ezt nem teszed meg, mivel túl durva és agresszív módszernek találod. Így ez teszt is egybe. :-)
barátod? lány vagy? mert ha nem akkor jogosan hív annak
lehet hogy a leszbikusra érted, és csak én értettem félre de ezt lehet csúnya szóval mondani?
bu*i ra gondoltam, de nem tudom, hogy jól gondolom-e
ezt elárulod?
Vágj vissza.
Röhögve mondd oda neki, hogy azért, mert tegnap meg tegnapelőtt őt seg.gbeba.sztad még nem vagy bu.zi. Csak szeretné...
El fog hallgatni, hidd el.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!