Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a fétis?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 20:41
2/7 anonim válasza:
vazzeg előző,ez nagyon kemény volt xD
3/7 anonim válasza:
első
ez nagyin dúrva.
akartam irni a kérdezőnek válaszként h fétis az ha a mellkasodra szarnak és szétkenik papuccsal miközben a farkadról 1 kutya lóg a seggedből meg 1 kalapács, de miután elolvastam a linkedet azóta a szám tátva és csak vigyorgok. :DDDDD grat!!
4/7 anonim válasza:
utolsó: véreshurka for president :D
5/7 anonim válasza:
ha ennyire vágod a fétiseket akkor ird meg h h hivják azokat akik a sisakra v a sapkára illetve a katonákra (v más egyenruhásokra) gerjednek.
ezekből összehozok neked 1 olyan uj fétisfajtát h beszarsz XD :D
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg hülyeség amit írtatok, mer én tudom miaz. Montam anyámnak elmegyek discóba oszt apám nem engedett. Mondom anyámnak mijé nem enged apám. Erre ő aszonta azé, mer sokba kerű, meg fétis. Úgyhogy ez szülőji féltés.
7/7 anonim válasza:
ot a pont :DDDDD
akk az "ennyi" meg az "annyi" is csak annyit jelent h: kimegyek a disznyóknak ennyi annyi XDDDDDDDD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!