Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miljen legyen az elso szexeles?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miljen legyen az elso szexeles?

Figyelt kérdés
Nemsokara sor kerul arra hogy a baratnom le fekszik velem :) es nem nagyon tudom hogy mijen legyen ...romantikus vagy ...???kerlek szepen titeket hogy agyatok egy par tippet...ha lehet bovebben ...KOSZI :*
2011. jún. 28. 20:39
1 2
 1/14 zidane18 válasza:
100%

Attól függ?? Szűz vagy vagy nem?? Ha igen szerintem romantikus gyertya fény stb...

Ha nem szexis fehérneműbe az ágy szélén gyertyákkal és egy kis tánc és hajrá. Nekem ez bejönne. Ja és kényezted el:))))

2011. jún. 28. 20:43
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Inkább szeretkezés legyen, mint szexelés. És semmiképp ne olyan, mint a helyesírásod.
2011. jún. 28. 20:43
 3/14 mimano ***** válasza:
91%
Helyesírásban gazdag... Te ennyire fiatal vagy, vagy ennyire bunkó?
2011. jún. 28. 20:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg inkább még tanulj, minthogy szexelj. (Mijen... te jó ég...)
2011. jún. 28. 20:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Análintrúdert készítsd elő, üvegszilánkos homok síkosítónak, és hadd szóljon.
2011. jún. 28. 20:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehetöleg Y-os :D
2011. jún. 28. 21:09
 7/14 anonim válasza:
60%

szerintem mindenképp legyetek sötétben, hogy ne lássatok semmit, főleg ha még a csaj is szűz. Amúgy az előttem íróknak mondom hogy: GYÖKEREK! először is ott írja h az ELSŐ szex erre megkérdezed szűz e még -.-"" amásik meg nektek sem ötös a helyesírásotok g*cik mert "melyik" pontos ,j'-vel -.-"" gyökér -_-'

tehát ha a lány is szűz akkor semmiképp ne legyen neki kellemetlen, és vigyázz hogy ő is élvezze a dolgot!

2011. jún. 28. 21:16
 8/14 A kérdező kommentje:
KOSZ MINDEKINEK A VALASZOKAT...jah...es hogy tugyatok "MIMANOO" romaniaban elek es azert nem tudok ojan jol es hejesen irni magyarul ...az utolso ironak kosz meg egyszer
2011. jún. 28. 21:50
 9/14 mimano ***** válasza:
18%
Egy magyar oldalon írsz, ahol magyarul teszik fel a kérdéseket és írják meg a válaszokat. Szerintem jogos elvárás, hogy foglalkozz a helyesírással! Én is ejtek apróbb hibákat, ahogy mindannyian, de amit te művelsz botrányos. Az interneten rengeteg helyesírással foglalkozó oldal van és ha lusta vagy utána járni, akkor megérdemled amit kapsz.
2011. jún. 28. 21:55
 10/14 anonim ***** válasza:
31%

szerintem mindenképp legyetek sötétben, hogy ne lássatok semmit, főleg ha még a csaj is szűz. Amúgy az előttem "íróknak mondom hogy: GYÖKEREK! először is ott írja h az ELSŐ szex erre megkérdezed szűz e még -.-"" amásik meg nektek sem ötös a helyesírásotok g*cik mert "melyik" pontos ,j'-vel -.-"" gyökér -_-'

tehát ha a lány is szűz akkor semmiképp ne legyen neki kellemetlen, és vigyázz hogy ő is élvezze a dolgot!"

Na figyeljél csak okoska! Azért írtam pontos j-vel, meg más is, hogy hátha észreveszi, hogy egy ennyire alapvető dolgot nem tud. És ha ezt nem tudja, akkor a felelősségteljes szexet is hagyja még egy kicsit. Az, hogy valaki ivarérett, nem azt jelenti, hogy fejben is kész van rá...

2011. jún. 28. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!