Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miljen legyen az elso szexeles?
Attól függ?? Szűz vagy vagy nem?? Ha igen szerintem romantikus gyertya fény stb...
Ha nem szexis fehérneműbe az ágy szélén gyertyákkal és egy kis tánc és hajrá. Nekem ez bejönne. Ja és kényezted el:))))
szerintem mindenképp legyetek sötétben, hogy ne lássatok semmit, főleg ha még a csaj is szűz. Amúgy az előttem íróknak mondom hogy: GYÖKEREK! először is ott írja h az ELSŐ szex erre megkérdezed szűz e még -.-"" amásik meg nektek sem ötös a helyesírásotok g*cik mert "melyik" pontos ,j'-vel -.-"" gyökér -_-'
tehát ha a lány is szűz akkor semmiképp ne legyen neki kellemetlen, és vigyázz hogy ő is élvezze a dolgot!
szerintem mindenképp legyetek sötétben, hogy ne lássatok semmit, főleg ha még a csaj is szűz. Amúgy az előttem "íróknak mondom hogy: GYÖKEREK! először is ott írja h az ELSŐ szex erre megkérdezed szűz e még -.-"" amásik meg nektek sem ötös a helyesírásotok g*cik mert "melyik" pontos ,j'-vel -.-"" gyökér -_-'
tehát ha a lány is szűz akkor semmiképp ne legyen neki kellemetlen, és vigyázz hogy ő is élvezze a dolgot!"
Na figyeljél csak okoska! Azért írtam pontos j-vel, meg más is, hogy hátha észreveszi, hogy egy ennyire alapvető dolgot nem tud. És ha ezt nem tudja, akkor a felelősségteljes szexet is hagyja még egy kicsit. Az, hogy valaki ivarérett, nem azt jelenti, hogy fejben is kész van rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!