Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kipróbáltam a self-spanking...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbáltam a self-spanking ot. Miért van az hogy nem élvezem, de amikor utána masztizom, hatalmasat élvezek?

Figyelt kérdés

szóval fáj, meg minden, nagyon nehéz magamnak csinálni, de sajna nincs kivel... viszont utána amikor elfenekeltem magamat a fakanállal, és még fáj a popsim, akkor nagyon be vagyok indulva, és pillanatok alatt elmegyek. ez miért van? akkor most még sem vagyok spankophile? vagy mi a fene?

18f

2011. jún. 28. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
szívesen megnézném videón hogyan csinálod. lehet, hogy tudnék segíteni javítani a technikádat.
2011. jún. 28. 21:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

de most a fenekeléstől akarsz elélvezni?

szerintem ahhoz eléggé mazochistának kell lenni, hogy a puszta fájdalomtól elélvezz...

nem elég, hogy felizgat?

nem egészen értem a problémát

2011. jún. 28. 23:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Verd magad beindított láncfűrésszel!!!
2012. okt. 22. 17:35

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!