Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk számotokra vonzó nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk számotokra vonzó nő Megan Fox?

Figyelt kérdés

...és a hasonló nők.Sötét haj,világos(kék,zöld)szem.Vagy valóban csak a szőke a vadító,figyelemfelkeltő,szexi?

[link]

2011. jún. 28. 19:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

[link]

Itt még fiatalabb,de nincs olyan sok smink rakjta,csak spirál és rúzs.

2011. jún. 28. 20:04
 12/21 anonim válasza:
100%

fiú vagyok

Férfit ne kérdezz arról, hogy a szemöldöke tetszik-e, vagy a rúzs, vagy mittudoménmi, mert ahhoz csak a nők, és csak legritkábban a "hibás" férfiak értenek. Egy férfi nem fogja tudni megmondani, hogy a "egyszerűen vonzó" effektust ő speciell mivel érte el. Én sem tudom megmondani :D

2011. jún. 28. 20:04
 13/21 anonim válasza:

a teste tetszik, és hogy szép magabiztos arc társul hozzá

(F)

2011. jún. 28. 20:06
 14/21 anonim válasza:

Főleg azért, mert a Transformersben kifejezetten olyan szerepe van, ahol a férfi előtt tárja ki testi szépségét (autószerelés közben, és egyéb helyeken) ami enyhe célzás.

És híres.

Ha nem ismerném, és az utcán elmenne mellettem, akkor talán azt mondanám, hogy gazdag ribi

2011. jún. 28. 20:08
 15/21 anonim ***** válasza:

Az en izlesem mas, ha feltetlenul hollywood-i hiresseget kene emliteni, biztos, hogy mas noket mondanek, akik szerintem szepek!

Persze elismerem, hogy nem csunya es jol mutat a vasznon (felteve hogy az aktualis szerep csak annyi szineszi kvalitast kovetel meg, ami epphogy tobb, mint amivel egy kirakatbaba rendelkezik... arra remekul alkalmazhato), de nekem mas tipusu lanyok tetszenek.

Volt viszont egy epizod a Ket pasi meg egy kicsi (talan) elso evadaban, amiben szerepelt es akkor meg sokkal jobban nezett ki...

2011. jún. 28. 20:27
 16/21 anonim ***** válasza:

Na ez a nő... Elegem van, hogy mindenki hozzá hasonlít. Mert eléggé hasonlít az arcom az övéhez. Soha az életbe senki nem mondta, hogy szép vagyok, csak hogy néé má, ott egy megan fox.

Bocs az offért, de idegesítő.

2011. jún. 28. 20:32
 17/21 anonim ***** válasza:
vissszataszító 22F
2011. jún. 28. 20:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Megan Fox elvileg egy hülye liba. Ezért csak szexre kéne :D
2011. jún. 28. 21:09
 19/21 A kérdező kommentje:
Most csak a külső érdekel,azt ugysem tudhatjuk milyen:)
2011. jún. 28. 21:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Hogyan is mondják napikakin? Meszes fsszal durván hátulról análba
2011. jún. 29. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!