Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti minek örülnétek?
Figyelt kérdés
Szülinapja lesz a páromnak és valami erotikus dolgot akarok venni! Mi legyen az? Vibrátor azt már rég kiakarja próbálni rajtam. Vagy az nem jó mivel fiúról van szó? Segítsetek!!!2011. jún. 28. 19:30
1/10 anonim válasza:
Fizesd be egy prostihoz, szerintem az elég erotikus és legalább valami hasznos, életreszóló ajándékot kap tőled! Ja, és vegye fel videora és még tanulhatsz is belőle, tiszta haszon!
3/10 anonim válasza:
süss neki egy tortát, vegyél neki egy pólót és vegyél fürdősót gyertyát bort és csinálj egy hangulatos estét! és még a vibrátort is bevállalhatod egy szexi fehérneművel!
4/10 anonim válasza:
Én semminek, kinőttem már abból a korból h vibrátorral meg ilyen idétlen dolgokkal játszak.
Jót b*szunk aztán el van rendezve.
19/F
5/10 anonim válasza:
Vegyél neki is egy vibrit és versenyezzetek ki megy el hamarabb.
6/10 anonim válasza:
neki is?ezt most úgy érted hogy vibrátór használatával ki élvez el hamarabb?
7/10 zidane18 válasza:
Szerintem mélytorkos francia utánna anál és a végén arcra spricc:) Ettől tuti elovad és pénzbe se kerül:))
8/10 anonim válasza:
ha eddig van olyan amit nem csináltál meg szexben azt tedd meg
9/10 anonim válasza:
Hívd meg egy lányismerősödet akár, egy gruppen még akár javíthat is a kapcsolatotokon.
Vagy új dolgokat találtok ki a szex terén, kis szenvedély, vagy valami :)
Előtte borozgatást is ajánlok, úgy minden élvezetesebb :)
10/10 anonim válasza:
Ha tudod, hogy régóta ki akarja próbálni rajtad, akkor szerintem megfelelő meglepetés. Egyébként meg bármi olyan szintén jó lehet ilyen különleges alkalmakra, amit korábban nem próbáltatok ki: anális szex, arcra élvezés stb. ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!