Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti minek örülnétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti minek örülnétek?

Figyelt kérdés
Szülinapja lesz a páromnak és valami erotikus dolgot akarok venni! Mi legyen az? Vibrátor azt már rég kiakarja próbálni rajtam. Vagy az nem jó mivel fiúról van szó? Segítsetek!!!
2011. jún. 28. 19:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Fizesd be egy prostihoz, szerintem az elég erotikus és legalább valami hasznos, életreszóló ajándékot kap tőled! Ja, és vegye fel videora és még tanulhatsz is belőle, tiszta haszon!
2011. jún. 28. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Bilincs!? :P
2011. jún. 28. 19:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
süss neki egy tortát, vegyél neki egy pólót és vegyél fürdősót gyertyát bort és csinálj egy hangulatos estét! és még a vibrátort is bevállalhatod egy szexi fehérneművel!
2011. jún. 28. 19:36
 4/10 anonim ***** válasza:
66%

Én semminek, kinőttem már abból a korból h vibrátorral meg ilyen idétlen dolgokkal játszak.

Jót b*szunk aztán el van rendezve.

19/F

2011. jún. 28. 19:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Vegyél neki is egy vibrit és versenyezzetek ki megy el hamarabb.
2011. jún. 28. 19:53
 6/10 anonim ***** válasza:
neki is?ezt most úgy érted hogy vibrátór használatával ki élvez el hamarabb?
2011. jún. 28. 20:16
 7/10 zidane18 válasza:
Szerintem mélytorkos francia utánna anál és a végén arcra spricc:) Ettől tuti elovad és pénzbe se kerül:))
2011. jún. 28. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:
ha eddig van olyan amit nem csináltál meg szexben azt tedd meg
2011. jún. 28. 21:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Hívd meg egy lányismerősödet akár, egy gruppen még akár javíthat is a kapcsolatotokon.

Vagy új dolgokat találtok ki a szex terén, kis szenvedély, vagy valami :)

Előtte borozgatást is ajánlok, úgy minden élvezetesebb :)

2011. jún. 28. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy régóta ki akarja próbálni rajtad, akkor szerintem megfelelő meglepetés. Egyébként meg bármi olyan szintén jó lehet ilyen különleges alkalmakra, amit korábban nem próbáltatok ki: anális szex, arcra élvezés stb. ;)
2011. jún. 29. 04:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!