Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod magad jó csajnak/pasinak?
3/10
Külsőre ami tetszik magamon, az csak a hajam és az orrom (nem mintha egy orr tudna olyan szép lenni, bár nagyon sokaknak csúnya az orra)
Azért adtam magamnak ilyen sok pontot, mert emellett művelt, intelligens és humoros vagyok.
17/L
Egy 7-est adnék magamnak....kicsit vékony vagyok, ha feljönne rám 5-10 kiló, akkor 8-9 sztem.
18F
sztem nem magunknak kell tetszenünk én nagyjából le se szarom h nézek ki majd a lányok eldöntik :)
Nem bírom azokat akik saját magukba szerelmesek blééé :D
20:35
Tetszik ez a válasz. Az utolsó mondat.
Hát 10/4
mozgok meg minden de hát van amin nem lehet sokat javítani :S
3-4/10
az arcommal nincs semmi bajom (egyszer pár osztálytársam konkrétan felvázolták előttem hogy gyönyörű arcom van *.* na én ajánlottam nekik a szemészetet:D), a szobatársaim szerint a lábaim jók, és az alakom sem rossz. Nem vagyok hisztis p*csa, és sosem sminkelem magam. Viszont kicsi a mellem (70/a, igaz vékony vagyok így arányos az alkatomhoz) ami miatt a lányosztálytársaim folyton piszkálnak, és foghibám is van. Ráadásul szinte egyáltalán nem vonzom az ellenkező nemet, sőt van olyan érzésem hogy inkább taszítom... Nem tudom miért :S Valamint nincsenek divatos ruháim sem, mert nem épp a leggazdagabb családból származom.
15/l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!