Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barna péló vagy a fehéresebb péló a jó?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 18:16
2/11 anonim válasza:
igaz előző, a pöttyös az igaz, mega jó túrós ;) xD
3/11 anonim válasza:
A sima pej ló az igazi. Persze szép a szürke, és a deres is.
4/11 vikotrot válasza:
Szerintem a barnás fehér jól mutat a vásznon.
5/11 Cicuskaaa123 válasza:
Szerintem a hupikék! Tök jó mert olyan van a hupikék törpikéknek és szeretem őket!
6/11 anonim válasza:
Ennyi majmot egy rakáson...
Pedig ez a dolog engem is érdekel!
21F
7/11 anonim válasza:
nekem a rózsaszín jön be nagy pöttyökkel az oldalán 20L
9/11 anonim válasza:
Szia kérdező!
Az utolsó válaszoló volt az első, aki értelmeset válaszolt. Én adtam neki pontot, szerintem te is adhatsz neki. Majd neten kéne valahogy toborozni rendes válaszadókat.
21F (egy pigmentáltabb pélójú, fehér bőrű egyed)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!