Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lóghat egy csaj melle már 17 évesen?
Én is láttam már ilyet. Legcsinosabb osztálytársam, mindig is irigykedtem rá, mert gyönyörű kerek és nagy mellei voltak. Aztán megláttam melltartó nélkül és elmondtam egy gyors miatyánkot a 70B méretemért. :D Gondolom, későn kezdett melltartót hordani, vagy nem tudom, de ez volt az a pillanat, ahol tisztán megláttam a kis mell előnyeit...
2011. jún. 28. 17:31
Gravitáció.
Minél hamarabb nő meg és minél nagyobbra, annál hamarabb fog lógni is.
Másrészt, amikor tele van a média photoshoppolt, plasztikázott pi.csákkal, nem biztos, hogy nekem ugyanazt jelenti a "lógó" mell, mint neked.
2011. jún. 28. 17:32
Sajnos ez genetikai adottság is. Teljesen mindegy, hogy korán vagy későn kezd egy lány melltartót hordani.
2011. jún. 28. 17:38
Nem ez a kérdés, de sztem nagyon szexi a lógó mell.
2011. jún. 28. 17:39
A melltartó hordása igenis sokat segít... A mell a megnyúló kötőszövet miatt lóg, amit a melltartó képes késleltetni. Persze, a megfelelően választott melltartó. Sok nő/lány azt se tudja, hogy kell kiszámolni, hogy milyen méret kell neki. Pedig a mai világban: google a barátunk, és nem nehéz használni... =)
2011. jún. 28. 17:59
genetikai adottság főleg. :/
persze gyakrabb, hogy a nagy mellek lógnak hamarabb, de bizony én láttam kismellű 17 évesnek is, hogy lógtak neki, és olyat is, hogy viszonylag nagyok voltak, de nem lógtak(és nem plasztikáztatott a csaj).
akkor is elkezdhet lógni a mell, ha v.ki hirtelen egy-kér hónap alatt lead több mint 10 kilót.
én örülök, hogy nekem kicsik és nem lógnak(80A-s)
mellfelvarrást nem mernék vállalni, mert levágják és visszavarrják a mellbimbókat közben...és nemrég a tv-ben volt 1 csaj, akinek elhalt az egyik, és leesett O.o
2011. jún. 28. 18:01
Na, akkor elmondom, hogy az én melleim is lógnak. Nem érnek a térdemig, de lógnak. 25 éves vagyok. Amikor elkezdett nőni, kerekedni a mellem, elkezdtem melltartót hordani (megfelelő méretűt!), most mégis lógnak. Utolsó, ezt mivel magyarázod? Mert én azzal, hogy a családom nőtagjait (legalább is a 80 %-át) ilyen cicikkel áldotta meg az ég. Tehát alkattól, genetikától is függ sajnos, nem mindig segít a megfelelő melltartó hordása. Ez van.
2011. jún. 28. 18:05
Utolsó előtti.
bocsi, csak közben érkezett még egy válasz
2011. jún. 28. 18:06
"és nemrég a tv-ben volt 1 csaj, akinek elhalt az egyik, és leesett O.o
"
A kádba, lefolyó dugónak jó lesz még! XD
2011. jún. 28. 18:08
egyik barátnőmnek attól lett lógós, h lefogyott 10 kilót 16 évesen. azóta úgy lóg, mint két inga
2011. jún. 28. 18:22