Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Erőszaknál lehet élvezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erőszaknál lehet élvezni a szexet?

Figyelt kérdés
17L
2011. jún. 28. 16:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

lehet mivel biológiailag ezzel is védekezhet a szervezeted a fájdalom + belső sérülések ellen...

amúgy ritka aki a tényleges erőszakra gerjed..de azért előfordulhat...

2011. júl. 2. 20:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert én szeretem, ha a barátom erőszakos az ágyban. De csak ha a barátom! Amúgy sem szexelnék mással.

18L

2011. júl. 2. 20:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Van, hogy ösztönösen nedvesedik a nő, esetleg elkezdi élvezni is, de valaki írta már, ez tényleg csak azért van, mert szárazon elég durva sérüléseket okoz az erőszak, és a testünk próbálja menteni a menthetőt. Aki arra gerjed, hogy a barátja/férje (aki érzelmileg közel áll hozzá) erőszakosan viselkedik az ágyban, valószínűleg az sem élvezné, ha megerőszakolnák, mert annak a definíciója, hogy a nő nem akarja.
2011. júl. 2. 21:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Azért válasszuk szét a két említett esetet! Ha a barátod csinálja játékból, mert tudja rólad, hogy ilyen beállítottságú vagy, szereted a vad szexet, akkor valószínűleg élvezni fogod. Még akkor is, ha esetleg az adott pillanatban tényleg nem kívántad volna, ő azonban ezzel nem törődve lefog, és magáévá tesz.

Ha egy vadidegen erőszakol meg, az viszont teljesen más. Egy ilyen aktusnál nagyon-nagyon kicsi az esélye, hogy a nő élvezze. Nedvesedés előfordulhat, mint ahogy előttem írták, mert a szervezet próbál védekezni és könnyebbé tenni a behatolást a férfi számára, nehogy komolyabb sérülés legyen a vége. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a nő élvezné az aktust. Ettől függetlenül az előfordulhat, hogy ő rosszul értelmezi, és azt hiszi, valójában ő is felizgult, és titokban kívánta, hogy megtörténjen az erőszak. Ez aztán pszichológiailag még jobban megviseli az áldozatot, mert magát is hibásnak fogja tartani azért, hogy úgy alakult.

2011. júl. 2. 21:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Van nő aki élvezte. Én ismertem egy ilyen lányt.

Ő nem is az első perctől, de ő behódolt. Ismerte a pasit, de ez volt az első közös szex és nem önként. De szerelem is lett belőle.

Kék foltok voltak a legnagyobb sérülések.

És a lány nem volt mazohista, és tetszett neki a srác, de előtte a férjébe volt szerelmes.

Túlzótan húzta a srácot, ez volt a kiváltó ok.

De szakítás lett belőle, mind két fiúval.

2011. júl. 3. 07:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha valóban egy "vadidegen" ember erőszakol meg akkor nem valószínű. Ha a pároddal, akivel előtte megbeszélitek a "játékot" akkor lehet.. most képzeld el hogy szereted a kedvenc kajádat/italodat de ha szó szerint tömik a szádba ugye hogy nem élvezed...
2011. júl. 15. 12:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!