Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszaknál lehet élvezni a szexet?
lehet mivel biológiailag ezzel is védekezhet a szervezeted a fájdalom + belső sérülések ellen...
amúgy ritka aki a tényleges erőszakra gerjed..de azért előfordulhat...
Érdekes, mert én szeretem, ha a barátom erőszakos az ágyban. De csak ha a barátom! Amúgy sem szexelnék mással.
18L
Azért válasszuk szét a két említett esetet! Ha a barátod csinálja játékból, mert tudja rólad, hogy ilyen beállítottságú vagy, szereted a vad szexet, akkor valószínűleg élvezni fogod. Még akkor is, ha esetleg az adott pillanatban tényleg nem kívántad volna, ő azonban ezzel nem törődve lefog, és magáévá tesz.
Ha egy vadidegen erőszakol meg, az viszont teljesen más. Egy ilyen aktusnál nagyon-nagyon kicsi az esélye, hogy a nő élvezze. Nedvesedés előfordulhat, mint ahogy előttem írták, mert a szervezet próbál védekezni és könnyebbé tenni a behatolást a férfi számára, nehogy komolyabb sérülés legyen a vége. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a nő élvezné az aktust. Ettől függetlenül az előfordulhat, hogy ő rosszul értelmezi, és azt hiszi, valójában ő is felizgult, és titokban kívánta, hogy megtörténjen az erőszak. Ez aztán pszichológiailag még jobban megviseli az áldozatot, mert magát is hibásnak fogja tartani azért, hogy úgy alakult.
Van nő aki élvezte. Én ismertem egy ilyen lányt.
Ő nem is az első perctől, de ő behódolt. Ismerte a pasit, de ez volt az első közös szex és nem önként. De szerelem is lett belőle.
Kék foltok voltak a legnagyobb sérülések.
És a lány nem volt mazohista, és tetszett neki a srác, de előtte a férjébe volt szerelmes.
Túlzótan húzta a srácot, ez volt a kiváltó ok.
De szakítás lett belőle, mind két fiúval.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!