Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor szeretkezünk és drága az óvszer. De én nem szeretnék tablettát szedni. Akkor mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Havi 10-15 rongy a gumi! Rohadt sok!2011. jún. 28. 16:00
11/22 anonim válasza:
ok, hat figy, az olcsóbb gumi alatt a nem durex-re gondoltam, hanem ilyen sportex, trojan, don juan, lifestyles.. bár ez utobbiban nem vok biztos, h olcsobb.. de inkabb adjátok össze a pénzt, vagy nem tudom, ha még nem akartok gyereket, akkor ne kockáztassatok.. mondjuk én naptármódszer + megszakitás + pharmatexet hasznalok..
12/22 A kérdező kommentje:
na megszakítást azt ne. természetellenes...
2011. jún. 28. 16:22
13/22 A kérdező kommentje:
amúgy köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 28. 16:22
14/22 anonim válasza:
Hát a gyerek többe kerülne :) Viccet félretéve,ha nem akarsz gyógyszert szedni,akkor nem sok választásod van,mert ez a kettő a legmegbízhatóbb.Sem a naptár módszer,sem a pharmatex,sem a megszakítás,sem más egyéb nem nyújt ilyen védelmet még együtt sem,ez tuti.Rengeteg nőgyógyászati oldalt olvasok,szóval ez így van.De te tudod,hogy kockáztatsz e.A spirál is elég jó,és azt csak egyszer kell fizetni(ha még nem szültél,akkor van valami spéci,mert nem szült nőknek mást nem tesznek fel,de még sok nődoki ezt se szívesen és ennek kicsit húzós az ára,valami 40 ezer körül van),mert utána évekig fenn lesz.Más lehetőség nem nagyon van,ha majdnem biztosra akarsz menni.Vagy tényleg felezzétek el az összeget,ha nem tudjátok visszafogni magatokat.
15/22 anonim válasza:
figy, én nem szedhetek gyógyszert, a barátom meg nem birja a gumit, ezért használom ezt a 3 módszert együttesen.. de irtam a kérdezőnek, h inkabb fizessenek a gumiért, mint h kockáztassanak!! szal én ezt nem ajánlottam, csak megemlitettem, h én ezt hasznalom..
16/22 anonim válasza:
Én ugy vagyok, hogy szerintem olyan sokat nem számit az ára, ugyis te kell kitapasztald, melyiket szereted, ugyhogy ne félj az olcsobbtol. A másik meg, hogy ha olcsobbat veszel, és esetleg kiszakad, mert ugye attol félsz, akkor ugyis kiszakad 30-ból 1, és felhuzol egy másikat, számolj utána, melyik az olcsobb... MAx az anyagával lehet gond, mert nem olyan jó vele, v mittuom. Tehát olcsobb...
Még valami! Sportoljatok! Csökkenti a nemi vágyat :D Pontosabban a sport hiánya vezet oda, hogy a szervezet valahogy le akarja dolgozni a sok fölös energiát.
17/22 anonim válasza:
2embernek csak havi 15ezer a hobbija akkor az nem is drága :) Fogjátok fel igy:D
18/22 anonim válasza:
Kérdezz rá nőgyógyásznál a hüvelygyűrűre.
Sokkal kevesebb hormon jut a testedbe, egy hónapban egyszer kell vele foglalkozni, és olcsóbb is.
Nőgyógyász írja fel, patikában kiváltod, és kész.
19/22 anonim válasza:
Auchanban kiadják kajacsekkre, ha mutterodék kapnak cafeteriát, akkor abból kijön.
20/22 anonim válasza:
Miért nem vesztek sokat egy cosmagban???Lidl-ben is van 12 darabos 700 ft-rt bár nem tom milyen mi mindig gyümiset használunk igaz az 600 ft és csak 3 db van benne de mi is ritkán talizunk de akkor jol jön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!