Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első együttlét megzavarhatja a menstruációt?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem ,hogy hamarabb jön meg és hányingerrel és görcsöléssel jár ami az első együtt lét előtt még nem volt.Létezik ilyen vagy ez már terhesség ?2011. jún. 28. 15:50
1/7 anonim válasza:
Igen, megzavarhatja. Nekem például két-három hetet késett és nagyon megijedtem. Neked ezek szerint hamarabb jött meg. Ajánlom az algoflex-m-et, ha nagyon görcsölsz. Ne aggódj, ha megjött akkor már tuti nem vagy terhes.
2/7 anonim válasza:
Első vagyok - remélem védekeztetek!
3/7 A kérdező kommentje:
Persze ,hogy védekeztünk ez alap:) És a gumi sem szakad el.Csak már hirtelen a legrosszabbra gondoltam mert az első együttlét előtt még nem görcsöltem menstruáció közben :)
2011. jún. 28. 16:14
4/7 anonim válasza:
simán megzavarhatja...nekem pl 2 hetet késett utána, én meg be voltam parázva, pedig védekeztünk...
5/7 anonim válasza:
nekem is 1 hetet késett szóval nem kell izgulnod:)
6/7 Mirrianna válasza:
Igen!!Nekem 2 hete késett és be voltunk parázva mert hát nem igazán védekeztünk de ha emiatt pánikolsz mégtöbbet fog szal nyugodj meg meg fog jönni!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2011. júl. 6. 17:15
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!