Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Engedjek neki? Ti mit csinálná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjek neki? Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Másodéves leszek egyetemen, és a szobatársam biszex. Bennem is vagy egy kipróbálási vágy, de nem tudom, engedjek-e neki. Többször ad olyan jeleket, mint akinek bejövök. Mindkettőnknek komoly párkapcsolatunk van.

Lányok vagyunk.

2011. jún. 28. 15:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Aztán majd amikor bejelented a párodnak h megcsaltad, ráadásul egy lánnyal..:D
2011. jún. 28. 15:15
 2/16 anonim ***** válasza:
52%

hát szerintem ha nagyon kiakarod próbálni ezt a dolgot akkor engedj neki, ha benned is van egy kipróbálási vágy...

lehet h nem is fog tetszeni a dolog...:)

de szerintem mindenképpen titokba csináljátok ha nem szeretnéd h a párod, s az ő párja megtudja :)

2011. jún. 28. 15:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy miért gondolják azt sokan, hogyha azonos neművel csinálják, az nem megcsalás.

Lelked rajta.

2011. jún. 28. 15:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ennyit számít neked a párod, akkor rajta. De utána mondd is el neki! Ha elég bátor vagy megcsalni, akkor az sem akadály ha bevallod neki a dolgokat.
2011. jún. 28. 15:26
 5/16 anonim ***** válasza:
Én nem tenném. Ha ki akarod próbálni, próbáld ki - de mással. Utána is együtt kell élnetek, ami nem lesz könnyű. Ha jó volt, azért, ha nem volt jó, akkor meg azért.
2011. jún. 28. 15:28
 6/16 anonim ***** válasza:
15%
jó ötlet majd mond meg a párodnak hogy a lányokat is szereted aztán tolhatjátok 3 asba szerintem dijazni fogja:D
2011. jún. 28. 15:52
 7/16 anonim ***** válasza:

az mien poén lenne ha megcsinálnátok , kiderülne, de nem csak ez hanem az is hogy a fiukáitok is biszexek :D

akkor 4esben megprobálnátok?

2011. jún. 28. 17:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
1x élünk, miért ne....nem kell az nagy erkölcsi duma, ha vonz a dolog ugorj bele. Majd meglátod meg kell e osztanod az új tapasztalatod a pároddal....amúgy mindent eddig sem mondtál neki...sem...
2011. jún. 28. 17:13
 9/16 A kérdező kommentje:

Párom nem biszex, hála égnek!

Igazából mindent elmondunk egymásnak, és ezért nem tudom, hogy megtegyem-e vagy sem...

2011. jún. 28. 18:11
 10/16 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha megkérdeznéd róla a párodat? Én biztos tőle kénék tanácsot, először is elmondanám, hogy szívesen kipróbálnám lánnyal, majd pedig megkérdezném, mit szólna hozzá. Ha neki nincs ellenvetése, és tényleg akarnám, akkor megtenném, ha pedig őt zavarná a dolog, akkor nem.

20/L

2011. jún. 30. 12:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!