Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » SOS Ti mit tennétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
ismerkedek egy fiuval 3-hete ninden okés jól megértjük egymást....1-hét mulva talizunk jön hozzám azt írta 1-2 napra de mivel akkor fogunk először talizni és még soha nem csináltam ilyet...nem tom hogy mit illik első talin vagy mit csináljunk ...kérlek ha van ilyesféle tapasztalatotok segítsetek légyszi 22 éves lány
2011. jún. 28. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez a kérdést csak meg szeretném jelölni, én sem vagyok jártas az ilyesmiben, csak érdekelne:)

20L

2011. jún. 28. 15:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Abszolút rajtatok múlik. Nincs erre begyakorlott forgatókönyv.

Szerintem szó szerint ISMERKEDJETEK! Kérdezz, kérdezzen verbálisan mindenképpen. Találd ki, hova tudtok elmenni, ahol tudtok egymással foglalkozni, beszélgetni, egymásra hangolódni.

Azonban a szexet nem javasolnám még. Legalábbis a leghagyományosabb értelmében. Nyilván, ha tetszik a fiú, és vonzódsz hozzá, azért közeledjetek egymáshoz, s eljuthattok valameddig, de én a helyedben nem esnék bele az első alkalommal a közepébe.Ha nagyon akarja, akkor annál inkább nem.

(Én többször megtettem ugyanis kicsit túl korán, de most már felnőtt fejjel, nem tartanom hasznos dolognak. Legalábbis a későbbiekre nézve, nem.)

Szerintem ne aggód! Gondolj arra, hogy valszeg ő is ilyen dilemmával küszködik jelenleg.

Sok sikert és sok szép érzelmet az első és a többi találkozáshoz.

:-)

2011. jún. 28. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem bízd rá a fiúra. Bár az kicsit fura számomra, hogy 1-2 napra jön hozzád, mert ez azt jelenti, hogy veled fog aludni...

Ezt tervezi(tek)?

2011. jún. 28. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Az első talinak "nem illik" 1-2 napig tartani.

Persze nem arról van szó, hogy illik vagy nem, de az első randi normális esetben 1-2 órát tart, nem két napot. Hol fog aludni? Én biztos nem engednék egy vadidegent a lakásomba (és a lányomnak sem engedném meg!) éjszakára. 3 hét az semmi, mondani bármit lehet.

Őszintén szólva, ami baromira nem illik: bejelenteni valakinek, hogy megyek hozzád 1-2 napra.

2011. jún. 28. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Pontosítani szeretném: nem a szex miatt nem engednék idegent a lakásomba.
2011. jún. 28. 15:27
 6/8 A kérdező kommentje:
nem tudom én hogy őszinte legyek nem gondoltam semmire ....valószinüleg eggyütt fogunk aludni de én szexet semmi képpen nem akarok az első talin...rengeteget beszélünk nagyon jól megértsük egymást csak a távolság miatt mondta hogy 1-2 nap szerintem ez nem gond ...nálam a gond ott kezdődik hogy aggodom mi lessz élőbe hogy nem i lessz uncsi vagy ciki vagy nem to
2011. jún. 28. 16:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha uncsi lesz, jó, hogy kiderül, hogy együtt vele uncsi. Ha nem vagytok így szimpik egymásnak, akkor az is jó, hogy kiderül.

Beszélgess vele, ismerkedjetek. S ne aggódj, ha nem sikerül, akkor így a jó.

2011. jún. 28. 16:21
 8/8 A kérdező kommentje:
én nagyon szeretném ha minden okés lenne és remélem ő is így érzi ......nem tom majd lessz valahogy nem is tom mit aggodok ugyse lehet csak ugy tervezni
2011. jún. 28. 16:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!