Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Pedig még csak éppen serdülőkorban vagyok.
Figyelt kérdés
12 éves vagyok. Néha nagyon kívánom a szexet... ha úgy adódik kiélégítem magam. Ez normális?
Iszonyúan perverznek és fiatalnak érzem magam :S
2011. jún. 28. 14:33
1/10 anonim válasza:
szerintem nem perverzitás csupán koraérett vagy. Gondolom lány vagy. Ezert ne aggódjál , mindenki az élete egy időszakában végez önkielégítést. Van aki fiatalabb és van aki idősebb korában, sőt meg később is előfordul. :)
2011. jún. 28. 14:37
2/10 anonim válasza:
Fiatal vagy, de ne aggódj, ez teljesen normális. Nem vagy perverz.
12 évesen az ember elkezd érdeklődni a saját teste iránt.
Az a fontos, hogy ne vidd túlzásba, ne vonja el a figyelmed a napi teendőidtől, a tanulástól, a mozgástól. Ne járjon állandóan ezen a fejed, de lelkiismeret-furdalásod se legyen amiatt, ha néha csinálod.
2011. jún. 28. 14:39
3/10 szamo77d válasza:
Fiatal vagy, perverz nem! Egy cseppet sem!
2011. jún. 28. 14:44
4/10 anonim válasza:
Nyugi, ez normális :) Nekem 9 évesen megjött, 10 évesen már teljesen beállt, szóval hullámvasutaztak a hormonjaim. 11 évesen elégítettem ki magam először, és nem ért miatta hátrány. Az a lényeg, hogy ne menjen a napi teendőid rovására, és legalább 15-16 éves korodig várj a szexszel. Az önkielégítéssel nincs semmi baj.
2011. jún. 28. 14:47
5/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy az, de arra figyelj, hogy ne vidd túlzásba az önkielégítést. Én is ennyi idős, sőt még tán fiatalabb voltam, mikor rákaptam az ízére. Ennek az lett a vége, hogy úgy berögződött, hogy jobban élveztem az önkielégítést, mint a szexet. Nem egy kapcsolatomnak lett vége amiatt, hogy nem kívántam a szexet. Nem kezdeményeztem, nem próbálkoztam, de ha össze is jött, nem élveztem. Elég volt, hogy én kielégítettem magam. Ezen később némi pszichoterápia segített csak. Szóval, csak mértékkel! F/26
2011. jún. 28. 15:32
6/10 anonim válasza:
Nem vagy perverz egyáltalán,csak fiatal. Egyébként egyetértek az első hozzászólóval.:) A többiekkel is hogy,ne csak ez járjon a fejedben mindig. Ennyi idősen én is kielégítettem magam naponta minimum 1-szer és ugyanúgy mindenre hagytam időt.:)
2011. jún. 28. 16:06
7/10 anonim válasza:
ez normális, nem lesz tőle semmi bajod, csak magadnak teszel jót vele
2011. jún. 28. 16:07
8/10 anonim válasza:
Szia én is 12 vagyok és én is nemrég kezdtem el. Én élvezem és nem megy semminek a rovására először én is így éreztem de aztán semmi már csak élvezem.
2011. jún. 28. 17:14
9/10 szamo77d válasza:
Semmi baj nincs ezzel, éppen abban a korban vagy, amikor
az ember éjjel-nappal szexelne, a végkimerülésig! Arra
figyelj, hogy nyugodtan, diszkréten csináld! És soha nem
kell elmondani senkinek! Bajod pedig végképp nem lesz
tőle!
2011. jún. 29. 08:37
10/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
nem viszem túlzásba, és mindig csak amikor elmennek anyáék, meg a tesóm :D
annyira nem vagyok zizzant hogy a szemük előtt csináljam :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!