Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (a többi lent található)
Na szóval.. van egy lány (16 éves) én (17éves)
A lány az egyik haverommal van együtt és már egy jó ideje be jön. az utóbbi időben már szó szerint kívánom őt. És két napja együtt buliztunk, aztán fel jött hozzám és, hát hogy is mondjam .. mind ketten ittunk egy keveset. De a lényeg hogy ő le feküdt az ágyamba én meg le vetettem a pólóját és hagyta is, aztán mikor a a nadrágját már félig le is húztam akkor fel állt és el ment.. Azóta nem is beszéltünk.. De azóta is csak rá gondolok..
Mit tegyek??
(normális válaszokat szeretnék)
Közvetlen előttem válaszolóval egyet értek.
Végül is, te vetted le a felsőjét, szóval te kezdeményeztél, neked kéne tisztáznod, hogy ez mi is volt.
Megmég mindig én vagyok, :D Szóval szerintem azért ilyen lány, hogy van barátja... és iszik, ... és felmegy egy másik pasihoz... akinél engedi hogy egy másik pasi levegye a felsőjét... hát. én inkább ilyen lánnyal nem kezdenék, mi a bizonyíték arra, hogy veled nem ezt tenné meg? Ittas lányban meg mi a szép? :D
xoxo Kitti
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!