Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Tegnap a barátommal szeretkeztünk. Az orál során próbálkozott a seggemmel is. De nem hagytam. Nem tudom miért de nem. Szerintetek hagyjam neki hogy ott is kinyaljon? Vagy undorító?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 12:10
1/9 anonim válasza:
amit szeretnél, hogyha csinálja és te élvezed akkor hagyd, hagy csinálja.. :)
2/9 anonim válasza:
Szerintem már maga a stílus is undorító, ahogy fogalmazol. Szóval hagyd csak, ettől rosszabb nem lesz.
3/9 napietus válasza:
én nem hagynám, de ezt Neked kell eldönteni. ha kllemetlenek érzed, ne hagyd, ha nem, akkor hagyd.
4/9 anonim válasza:
Most komolyan tőlünk kérdezed meg, hogy ez undorító-e? Ha azt mondjuk, hogy igen, az..akkor nem csinálod?
Szóval akkor azt mondom, hogy igen, tehát ne csináld, mert ez nekünk undorító.
Amúgy meg csinálj szilvás buktát, mert azt szeretem. Gondolom megcsinálod, mert azt mondtam. Küldj mailt, ha kész van.
5/9 anonim válasza:
Hagyjad csak! Nagyon finom tud lenni! És a popódat ne degradáld le "seggnek"!34n
6/9 anonim válasza:
Ha tetszik akkor hagyd, ha undorítónak tartod akkor ne,mert nem tudnád élvezni..bár lehet h ha nagyon ügyes a srác,meg tudná veled szerettetni..:)
7/9 anonim válasza:
hááát.. nem tudom.. nekem is undi lenne..
8/9 anonim válasza:
Elég undorító xD
Meg a stílusoddal is baj van cunci bogár.
És azért ha kimondod egymás után hangosan háromszor, hogy a barátom kinyalja a segglyukam, akkor hidd el, h tudni fogod, h ez undorító. (am ha kész a szilvás bukta, légyszi szólj nekem is, mert én is szeretem).
9/9 anonim válasza:
Szerintem előtte menj el sz@rni, és ne töröld ki a "segged". Így nyalasd ki magad...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!