Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet, hogy nekem super...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy nekem super termékeny spermám van?

Figyelt kérdés
Történt,hogy 16 évesen összejöttem egy idősebb lánnyal.Nem védekeztünk,mert azt mondta nem lehet gyereke az orvosi vizsgálatok szerint.....hát lett.Persze szaladt abortuszra.Ez megismétlődött még velem további 2 külömböző hölggyel az évek során.A jelenlegi párom is terhes pedig az orvos szerint nem lehetett volna.Már kezdem azt hinni,hogy én vagyok a superman.Most 37 éves vagyok.
2011. jún. 28. 09:24
 1/9 Pagani76 válasza:
100%

ezigen

gyerekgyártó kisiparos

2011. jún. 28. 09:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Téged nagyon csúnyán átvernek a nők... :D
2011. jún. 28. 09:29
 3/9 anonim válasza:
100%
Superman??? Spermaman!!!
2011. jún. 28. 09:32
 4/9 anonim válasza:
82%

Nekem is azt mondták hogy nem lehet gyerekem mégis van :)

Szóval le kell hogy lombozzalak, nem vagy Superman!!!!!

Vagy igen, de akkor az én párom is az :D

2011. jún. 28. 09:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
(Esetleg életedben először beruházhatsz egy gumira, mert így elég komoly gyerektartást lehet rólad legombolni, ha az évek során összegyűlik még pár terméketlen kisgyermekes hölgy...)
2011. jún. 28. 09:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Sokszor olyan nőknek mondják h. nem lehet gyerekük akiknek egyszerűen csak párt kellene cserélniük.Mert lehet az aktuálissal nem lehet gyereke, vagy túl stresszes stb.Amúgy meg azért is jön össze könnyebben ilyenkor mert nem görcsösen szeretkezik, hisz lazán azt gondolja neki úgysem lehet és aztán hoppá.
2011. jún. 28. 10:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Szegények,meglepődtek mikor az orvos közölte velük a "jó" hírt.A mostani párommal 6 év után jött össze,nem is reménykedtünk.Sajnos nem vagyok super-sperma-man,lehet ,hogy sok és termékeny az anyagom,mert sportolok,egészségesen táplálkozom .Valószínüleg ezért is nagy a libidóm és áll a cerka egész nap.Pedig nem vagyok egy tini. :)
2011. jún. 28. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Áh, az egész kérdést csak ezért kellett kiírni, hogy most ezt is leírhasd ide.
2011. jún. 28. 13:24
 9/9 A kérdező kommentje:
irigykedsz mi....? :)
2011. jún. 28. 14:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!