Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon gyorsan "elmegy" ez normális? (bővebben lent)
Már a petting közben(már ruhán keresztül is) nagyon gyorsan kb 3-5 perc alatt,bár a legutóbb már 15-ig birta "elmegy" és utána már nemis jó neki tovább csinálni,azt mondja rossz érzés és egy csomó ideig nemis "működik újra" meg a legkissebb érintésre is odébbugrik az ijettségtől,ez normális? és ilyenkor egyáltalán tényleg orgazmusa van?
és nem,nem szinlel tényleg igy érzi
igen,biztosan tudom (csak a hülyeségek elkerülése végett)
16 éves,még szűz
azt hogy útban van úgy értettem hogy mindid ilyen érzékeny marad?
azt hogy nem tűnt fel pedig nem ruhán keresztül
nem a korommal van a baj szerintem hanem hogy ő az első és előtte nem igazán érdekelet ekkora részletességgel
utolsó: te tényleg végigolvastál hogy kb. 15 hozászólást +a kérdést azért hogy egy ilyet beirj? ha most ettől f*ck yea-nek érzed magad akkor büszke vagyok rád
Hát egészséges nőnek. (Tehát ha nincs ott gyulladás amit nem hiszek, és nem betegszik meg.)
Akkor nem szokott jelentősen változni az érzékenysége. Egy dolog változik idővel, a tapasztalat. Hogy tudja/tudjátok mi jó neki és jobban tudja kezelni a érzést. Tehát szépen, kedvesen, óvatosan kísérletezni! Nem durván és erőszakosan. És mindig kérd ki a véleményét.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!