Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nagyon gyorsan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nagyon gyorsan "elmegy" ez normális? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Már a petting közben(már ruhán keresztül is) nagyon gyorsan kb 3-5 perc alatt,bár a legutóbb már 15-ig birta "elmegy" és utána már nemis jó neki tovább csinálni,azt mondja rossz érzés és egy csomó ideig nemis "működik újra" meg a legkissebb érintésre is odébbugrik az ijettségtől,ez normális? és ilyenkor egyáltalán tényleg orgazmusa van?

és nem,nem szinlel tényleg igy érzi

igen,biztosan tudom (csak a hülyeségek elkerülése végett)

16 éves,még szűz

2011. jún. 28. 02:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

[link]

Neki is hasznos és neked is:

2011. jún. 28. 05:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Ezt próbálgatjátok:

[link]

2011. jún. 28. 05:11
 13/17 anonim válasza:
Mondjad neki h. maradjon még 1 kávéra vagy zárd be az ajtót!!!
2011. jún. 28. 09:38
 14/17 A kérdező kommentje:

azt hogy útban van úgy értettem hogy mindid ilyen érzékeny marad?

azt hogy nem tűnt fel pedig nem ruhán keresztül

nem a korommal van a baj szerintem hanem hogy ő az első és előtte nem igazán érdekelet ekkora részletességgel

utolsó: te tényleg végigolvastál hogy kb. 15 hozászólást +a kérdést azért hogy egy ilyet beirj? ha most ettől f*ck yea-nek érzed magad akkor büszke vagyok rád

2011. jún. 28. 12:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát egészséges nőnek. (Tehát ha nincs ott gyulladás amit nem hiszek, és nem betegszik meg.)

Akkor nem szokott jelentősen változni az érzékenysége. Egy dolog változik idővel, a tapasztalat. Hogy tudja/tudjátok mi jó neki és jobban tudja kezelni a érzést. Tehát szépen, kedvesen, óvatosan kísérletezni! Nem durván és erőszakosan. És mindig kérd ki a véleményét.

2011. jún. 28. 20:36
 16/17 A kérdező kommentje:
az a baj hogy aztis ő mondta hogy ilyenkor ő elmegy (nekem gyanúgy volt hogy rosszul hiszi de nemértek hozzá) hát még csak ezek voltak amiket eddig irtam,szex még nem ezen kivül amikor eléri azt a pontot elbújik hogy mégcsak véletlenül se érjen hozzá semmi,neki igy jó és nemis akar ezzel kisérletezni,csak érdekesség képpen kérdeztem
2011. jún. 29. 00:40
 17/17 anonim ***** válasza:
hát :D nekem volt már olyan, hogy fél perc alatt mentem el :D szerintem ez nem rossz dolog, van olyan lány, akinek meg alig jön össze, tök nehéz eljuttatni a csúcsra... lehet, hogy szex közben például már nem lesz ilyen gyors a dolog. fogd fel úgy, hogy jól csinálod. ha mindenképpen lassítani szeretnétek, akkor ha a barátnőd már érzi, hogy nagyon jó, akkor álljatok meg egy kicsit, simogasd máshol, kevésbé érzékeny területen, stb... az, hogy utána nagyon érzékeny neki, az normális dolog. de szerintem utána ne pattanjatok fel egyből, csak szintén simogasd egy kicsit máshol, vagy maradjatok csak simán összebújva, és kezdjétek előről az egészet. itt az idő, hogy felfedezzétek egymás testét, tetőtől talpig.
2011. jún. 29. 12:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!