Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Változtatott már ilyen irányba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változtatott már ilyen irányba a partneretek?

Figyelt kérdés

2,5 hónapja van barátom, akivel nagyon egymásra találtunk, szeretjük egymást, egy hullámhosszon vagyunk.

2 hónapja összeköltöztünk, és azóta napi szinten szeretkezünk. Naponta 1 alkalom az mindig megvan, de van, hogy 2 is összejön.

Az a furcsa, hogy több barátom is volt már, és velük nem akartam szexelni nagyon, csak ritkábban, volt példa, hogy frigidnek neveztek, és én elkönyveltem magam 'hidegvérűnek'.

De most meg...magamra sem ismerek. :)

Állandóan forr a vérem, éspedig dolgozunk, háztartást vezetek, de gyerek még nincs. :)

Valakinek hasonló tapasztalat?

23/N

2011. jún. 28. 00:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Hm, hát a kapcsolat elején ez gyakran így van, hogy naponta szex meg állandóan kívánjátok egymást, de az idő múlásával ez enyhülni szokott.

2 hét után összeköltöztetek, az nem semmi:D

22/L

2011. jún. 28. 01:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Rátaláltál a megfelelő partnere ezek szerint.
2011. jún. 28. 01:22
 3/3 Timpike ***** válasza:

teljesen normális dolog:)

Én 7 hónapja vagyok együtt a párommal,3 hónapja lakunk együtt és nullánk is ez a helyzet állandóan forr a vérünk:)

2011. jún. 28. 07:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!