Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A passzív meleg srácoknak sok együttlét után tényleg teljesen kitágul a seggük?
Nem :) Visszaszűkül... Ha jól tudom két hónap alatt annyira, mintha mise történt volna ;)
Szóval csak hajrá :P
ma 01:02
szarni nem napi 3-5x fél óráig szoktál...
Ez arra irányult, hogy a segglyuk olyan testnyílás, ami arra jött létre, hogy ott akkora dolgok károsodás nélkül kiférjenek.
De egyébként sem hallottam még olyanról, hogy egy melegnek ettől baja lett volna.
A minden napi 3-5x fél órától egy punci is szét menne, nyilván a kérdező nem a szélsőséges esetekre gondolt, hanem ha ugyanannyit használják közösülésre, mint a hetero párok a puncit.
Sokan mondják hogy kitágul és minden horrorképet lefestenek, de sztem, legalábbis gondolom ez csak ellenszenv hozza ki az emberekből.
Szerintem sem, ha nem tényleg szélsőséges esetekre gondolunk akkor nem lehet baj. Hiszen a meleg pronó színészeknek sincs bajuk ha odafigyeléssel viszonyulnak ehhez a dologhoz.
nem marad úgy... ha valaki hajlamos az aranyérre, akkor az könnyebben kijöhet, de azt terhesség, öregkor, túlsúly.. bármi is kiválthatja...
ja és
ma 00:33
"mintha mise történt volna" ?
Szégyelld magad, egyáltalán nem humoros a pedofil papokkal viccelődni!
XD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!