Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 19 éves vagyok és még nem voltam nővel. Ez gáz?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 00:02
1/10 anonim válasza:
Nem de ha zavar akkor irany qz egyik oromlany
2/10 anonim válasza:
Őszintén.. ŐSZÍNTÉN... ŐŐŐŐŐSSSSZZZZIIIINNNTTTÉÉÉÉNN!!! Mennyit gépezel egy nap? És azt az időt mivel töltöd? És azt az időt miért wowozással töltöd? ŐSZINTÉN!!!!
3/10 anonim válasza:
szerintem kicsit gáz. mert azért csak elmond vmit az emberről az ilyen infó.
4/10 anonim válasza:
Nem gáz. Mint ahogy a másik 500kérdezőnek se -.-
5/10 anonim válasza:
Komolyan mennyit gépezel? ÉS abból mennyi wow vagy más MMORPG és/vagy szórakoztató videójáték?
6/10 anonim válasza:
Csak azért ne legyél nővel mert a haverok előtt ciki vagy tudom is én. Egy férfinek is fontos az első, ha kiábrándító, vagy olyannal van aki talán becsmérli is akár a teljesítményét, az ugyanúgy rosszul eshet mint egy lánynak.
7/10 anonim válasza:
Hát haver... Még Hitlernek is volt csaja...
8/10 anonim válasza:
Igaz hogy 56 éves volt de nemszámít...
10/10 Timpike válasza:
nem gáz egyáltalán nem gáz, majd ha rá találsz arra találsz arra a nőre akivel minden jó lesz akkor a dolgok jönnek maguktól, velem is így volt:) ÉN is ennyi idős voltam mikor el vesztettem a szüzességem, nem az a lényeg mit gondolnak mások hanem az hogy te készen állsz a dologra:)
22/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!