Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretem az exemet, és egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem az exemet, és egyszerűen rajta kívül mással nem megy a szex. Mit csináljak? :S

Figyelt kérdés
Szakitotunk barátommal több mint fél éve. Probáltam új kapcsolatba belemenni de amikor eljön az a rész h szex, nem megy..:SS Eszembe jut egyből a fiu, és akármit csinálhatnak annyira nem élvezem a szexet, és nem nedvesedek be hogy betenni nem bírja. A testnek szüksége van néha a szexre de még ha akarom se megy..:S Még ha élvezném is nagyoon ritkán akkor is valahol tudat allatt ott van vagy nem tudoom és nem megy, mármint még betenni se bírja annyira. Mit csináljak?:SS 18/L
2011. jún. 27. 23:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
miért nem képzeled oda?? egyébként nem kéne görcsösen pasizgatni ha nem vagy túl rajta..még azt hiszik frigid vagy:SS légy kicsit egyedülálló..haverok szórakozás..aztán majd jön valaki aki után ha meg hallod az exed nevét azt kérdezed ki az..:DD
2011. jún. 27. 23:40
 2/7 anonim ***** válasza:

annyira blokkolsz hogy betenni sem birjak neked?

Az gaz.

Beszelj egy szex pschichologussal.sztem erdembeli tanacsot csak o tud adni.ha mar ez a szakmaja

3/7 DaVeR válasza:
Tartjátok még a kapcsolatott? Illetbe ki szakított kivel? Mert nem rég szakítottunk barátnőmmel közös megeegyezés bár ő jobban akarta. És úgy érzem rájöttem mit lehetne tenni. De ahoz hogy ez esetleg neked is segítsen ezt tudnom kell amit kérdeztem.
 4/7 anonim ***** válasza:

2 éve szakítottam az exemmel. az 1. félévben én is próbáltam új kapcsolatban, de úgy voltam, mint te.

aztán egy fél évre feladtam, és utána egy haverommal közösen megbeszéltük, hogy megpróbálunk egy szexkapcsolatot( őt is elhagyta a nője).

kezdetben csak petting volt, és mikor otthon csak egyedül masztiztam, és elmentem volt, h sírtam utána, mert eszembe jutott az ex, és hogy csak őt szeretem már örökre( ő hagyott el egyébként, és másnap már mással volt, később kiderült, már rágebb óta kavart a nővel).

aztán a haverom mellett v.hogy feloldódtak ezek a nefatív érzéseim a szexszel kapcsolatban.

kezdetben kizártam az érzelmeket, és lélek nélkül, csak a testi élvezet kedvéért d.gtunk.

aztán fél éve megismertem 1 idősebb férfit, és lassan kialakult köztünk a kapcsolat. elmeséltem neki mindent teljesen őszintén.

sokszor aludtunk együtt szex és petting nélkül.

ma már eljutottam oda, hogy nem gondolok az exre, ha vele vagyok, de nehéz, és hosszú út volt.

sztem hagyj magadnak még időt, és először csak masztizz, és közben nézz pormót, v. 1 jó sportolót...és talán menni fog előbb-utóbb.

20/L

5/7 A kérdező kommentje:

Nem nagyon ugy 1,5 honappal ezelötig barátok voltunk de már nem nagyon beszélünk:S

Ő hagyott el..:/

Nem azt mondanám hogy leblokkolok, bááár, valami olyasmi:/

Ismerös.. Ha magamat próbálom kielégiteni ha elmegyek egyböl eszembe jut, lelkiismeret furdalás stb, olyasmi mint nálad..:S

De viszont rendesen szexnél, teljes csőd.. 1x bírta egy fiu betenni..rá is szóltam pár perc múlva h haggyuk utána így magamba fordultam rendesen..:S Nem tudom mi van velem..:SS

Köszönöm az ötleteket!!

2011. jún. 27. 23:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem értem miért akar valaki lefeküdni egy másik pasival, ha az exét szereti még. Csak 2 embert versz át - magadat és akivel lefekszel (vagy megpróbálsz).
2011. jún. 28. 00:27
 7/7 A kérdező kommentje:

Mert talán ennél az egy fiúnál érzem hogy kitudná verni a fejemből. Hozzá kezdek jobban kötődni, aztán mivel pasiból van nem húzhatom a végtelenig ezt a "szexmentes" kapcsolatot:S Viszont ha vele vagyok eszembe se jut exem, jo vele, csak amikor ere kerül a sor..

Sokszor úgy érzem hogy túl vagyok exemen, de ilyen helyzetbe jövök rá hogy nem:S

2011. jún. 28. 00:30

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!