Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti már fantáziáltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti már fantáziáltatok arról, hogy egy nagy farkú néger jól megdönget titeket?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 23:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

sajnálom hogy így alakult a barátnőddel, de ha egy nő tényleg szerelmes nem fekszik össze mással csak azért mert pár centivel nagyobb a farka, szóval ha kifogtál egy ilyen csajt inkább örülj hogy kiderült :/

amúgy nekem sose fordult még meg a fejemben ilyesmi, szerintem ez nem egy általános fantázia, nem hinném hogy minden nő egy nagy farkú négerre vágyik, én legalábbis biztos nem

2011. jún. 27. 23:40
 12/21 anonim ***** válasza:
18%
Az ember színe fehér, én meg nem vagyok az animalsex híve...
2011. jún. 27. 23:46
 13/21 A kérdező kommentje:
Pffuuu utolsó, ez nagyon komoly volt :P
2011. jún. 27. 23:48
 14/21 anonim ***** válasza:
22%
Ja, egy néger csaj is úgy néz ki hátulról mint a lónak a segge
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

Gusztustalanok ezek a rasszista szövegelések.

Egyébként a válasz: nem.

16/21 A kérdező kommentje:
@ 23.29: Kedves válaszoló. Téged mi vonz a négerekben? Mi az amiben másra számítasz, mint egy fehér partnertől ?
2011. jún. 27. 23:49
 17/21 A kérdező kommentje:
Igen, néger csajokra egyáltalán nem bukok, sőt kimondottan taszítanak 8és nem azért mert négerek)
2011. jún. 27. 23:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ez női duma, de igaz: Jobban jártál, hogy megszabadultál tőle. Nekem eleve nem jön be, ha egy nőnek egy férfi csak azért, mert külföldi, izgalmasabb. Én magyar vagyok és számomra a magyar lányok a legizgalmasabbak! Na az meg mindennek a teteje, ha a nagy farok miatt csal meg...
2011. jún. 28. 16:26
 19/21 anonim ***** válasza:

23:29es vagyok.

Nem az hogy kifejezetten vonz mert mondtam hogy inkább az vonz hogy maga a nagy farok persze nem minden áron csak eléggé vizuális alkat vagyok és egy nagy farok nagyon betud indítani de lehet fehér is fekete is nem mindenképpen a négerről van szó.

Ha viszont onnan nézzük a dolgot amit itt páran már írtak hogy egy másik nemzetiségűről van szó az meg csak egy fajta kíváncsiság hogy vajon ő mit tud ő máshogy csinálja stb mégiscsak egy másik kontinens nem csak ország...

Szóval egy próbát megérne de nem ez a fő fantáziám amit szeretnék átélni hogy kifejezetten négerrel stb, csak hogyha akadna lehetőség valószínűleg megtenném a kíváncsiság miatt ennyi.

Aztán ha ugyan olyan mint egy fehérrel na bumm nem történt semmi.

2011. jún. 28. 20:32
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi az őszinte választ. Egyébként nagyon gyakran tapasztalom, hogy a lányok igencsak rákattannak a külföldiekre, főleg ha egy nyugati országról van szó... Ha megjelenik mondjuk egy amerikai az ismeretségi körömben, lehet bármekkora gyökér, az összes csaj rámozdul, és ezerrel megy a nyalizás. Őszinte leszek, engem nagyon zavar ez a dolog, mert ilyen helyzetben egy magyar srác labdába sem rúghat, legyenek bármilyen értékes tulajdonságai is... És ez sztem nagyon gáz. Fordított esetben én sose viselkednék így a magyar lányokkal...
2011. jún. 28. 23:04
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!