Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti már fantáziáltatok arról, hogy egy nagy farkú néger jól megdönget titeket?
sajnálom hogy így alakult a barátnőddel, de ha egy nő tényleg szerelmes nem fekszik össze mással csak azért mert pár centivel nagyobb a farka, szóval ha kifogtál egy ilyen csajt inkább örülj hogy kiderült :/
amúgy nekem sose fordult még meg a fejemben ilyesmi, szerintem ez nem egy általános fantázia, nem hinném hogy minden nő egy nagy farkú négerre vágyik, én legalábbis biztos nem
Gusztustalanok ezek a rasszista szövegelések.
Egyébként a válasz: nem.
23:29es vagyok.
Nem az hogy kifejezetten vonz mert mondtam hogy inkább az vonz hogy maga a nagy farok persze nem minden áron csak eléggé vizuális alkat vagyok és egy nagy farok nagyon betud indítani de lehet fehér is fekete is nem mindenképpen a négerről van szó.
Ha viszont onnan nézzük a dolgot amit itt páran már írtak hogy egy másik nemzetiségűről van szó az meg csak egy fajta kíváncsiság hogy vajon ő mit tud ő máshogy csinálja stb mégiscsak egy másik kontinens nem csak ország...
Szóval egy próbát megérne de nem ez a fő fantáziám amit szeretnék átélni hogy kifejezetten négerrel stb, csak hogyha akadna lehetőség valószínűleg megtenném a kíváncsiság miatt ennyi.
Aztán ha ugyan olyan mint egy fehérrel na bumm nem történt semmi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!