Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal kielégítettük egymást. Majd amikor elmentem a mellék helységbe a kezemen lévő spermiumokkal megfogtam magam, pont rossz helyen. Öt óra múlva a nemi szervem megmosása nélkül feltettem az esti hüvelytablettámat, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy van-e esély arra (, hogy bevittem ez által a spermát), hogy esetleg emiatt terhes lennék?2011. jún. 27. 22:47
1/10 anonim válasza:
Terhességi teszt? szentem biztosabb mint a gy.i.k...
De amúgy az esély megvan rá, csak kevés...
2/10 anonim válasza:
Milyen hüvelytablettát tettél be? Ha hüvelygomba ellen, lehet, hogy nem kellene szexelnetek...
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, reménykedek benne, hogy mivel nem bennem volt, "csak rajtam", így a "levegőn" 5 óra alatt azért elpusztultak. Még csak vasárnap történt a dolog, tesztel még nem sokra mennék, még várok néhány napot..
2011. jún. 27. 22:58
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, gomba ellen. Nem szexeltünk, csak a kezemre került a dolog.. én meg elfelejtettem megmosni ott lent és öt óra múlva feltettem a tabit.
2011. jún. 27. 22:59
5/10 Dottorre válasza:
Hát ez erősen közelít a 0,1% esélyre, azért 5 óra alatt csak belekented valamibe a nagy részét ,a maradék meg csak nem bírt ki ennyi időt. Ha nagyon aggódsz, bármelyik patikában kapható teszt. Aggódni pedig nem kell, a patikus nem fog beszólni miatta, nem is teheti.
6/10 anonim válasza:
levegőn 2 perc alatt elpusztulnak! ha ennyi idő eltelt az akció és a magadhoz érésed között, akkor addigra már mindenki simán halott volt :o
7/10 anonim válasza:
nem vagy túl higiénikus,ha kézmosás nélkül matatsz a nuniba... Ezért van a hüvelygombád is.
Amúgy sztem nem vagy terhes
8/10 A kérdező kommentje:
nem volt két perc. :S de amikor feltettem a kúpot már öt óra eltelt.. és mivel nem belül lettem olyan, hanem kívülről, remélem öt óra alatt kihaltak a bugyimban :S:D
2011. jún. 28. 18:15
9/10 anonim válasza:
Szia ! Szerintem nem vagy terhes.
10/10 A kérdező kommentje:
Szia! Hát remélem. :S Mindenesetre vettem tesztet, vasárnap megcsinálom. Írtam egy nőgyógyásznak is, ő is azt írta, hogy túlreagálom a dolgokat. :S :D Hát remélem így van..
2011. jún. 29. 22:26
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!