Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van női pedofil? :D
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 22:28
1/15 Cicuskaaa123 válasza:
Van... :d Idősebb nő megerőszakol egy fiatal kisfiút.
2/15 anonim válasza:
Ez szerintem annyira nem vicces téma. Igen, van. Nem hallottál még egyszer sem olyat, hogy nő fajtalankodott volna kisgyerekekkel? Persze a női pedofilok jóval ritkábban fordulnak elő, de attól még léteznek..sajnos. Ki kéne irtani az összeset.
3/15 anonim válasza:
Nem jellemző. Efebofil nők viszont vannak.
5/15 anonim válasza:
Nemigen, néha - néha akad....híradóban is pl egy női tanár diákját kényszerítette szexre, rádásul nem volt rossz nő...
Azért nem tudom hogy vagytok, de eléggé izgat ha egy nálam idősebb nő kikötözne és ....:$ 'álmok...:D'
18F
6/15 anonim válasza:
utolsó: az már közel sem pedofília, ha egy "idősebb" nő egy 18 éves srácot kikötöz, és.... Az inkább nagy szexuális étvágy.
7/15 anonim válasza:
A minap nekem is eszembe jutott ez a kérdés:D
8/15 A kérdező kommentje:
Akkor megkaptuk a választ!:D Köszi
2011. jún. 27. 22:47
9/15 anonim válasza:
sajnos van:(talán nem annyi mint férfi de van nő is:(
10/15 anonim válasza:
22:35-ös vagyok
Ez egy betegség, ez a kérdés ugyan olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy van-e női náthás. Persze erős túlzással. Az megint más kérdés, hogy ez pszichológiai probléma, nem fizikai.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!