Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat fel a férfiak dominanciája?
Mondjuk fojtogatást meg a hajtépést nem csinálnám véresen komolyan, de ha úgy is jó, akkor jöhetsz!
:)
25F
Jöhettek ketten is egyszerre, mocskos kis k.urváim!
:)
Egyáltalán nem gáz, pár éve én is hasonló helyzetben voltam... úgyhogy hadd adjak pár tanácsot, oké?
Ne merülj el ebben az uralkodós dologban túl mélyre. Ahogy egyre durvábban csinálod, egyre több mindent tapasztalsz, olyanok történnek veled, hogy soha nem képzelted, hogy ilyen is lehet... stb stb.
A gáz az, amikor egy-két év merész tapasztalgatás után rájössz, hogy a hagyományos módon már egyáltalán nem élvezed!
És aki már mélyen van ebben a dologban, azoknak _nincs_ (vagy 1%-uknak van csak) tartós kapcsolatuk. Tehát "boldogan éltek amíg meg nem haltak és minden éjjel széttépték egymást az ágyban"-ra nem számíthatsz, ha elmerülsz.
Azok a srácok, akik meg első hallásra teljesen beizgulnak a dologtól, totálisan beijednek, ha akcióra kerül sor (persze vannak kivételek). És a legvégén nem lesz senkid :(
fojtogatni ne fojtogasson senki, de a többi része rám is igaz, szeretem ha bevadul, lefog, húzza a hajam stb.. felizgat a tudat, hogy erősebb nálam és gyakorlatilag azt csinál velem amit akar
de szerintem a vadabb szexet is lehet még normális határokon belül csinálni, túl messzire azért nem mennék
úgyhogy nem csak te vagy ilyen beteg :)
hát én is szeretem ha a párom irányít próbáljátok ki hogy kötözőn ki, és hagyd hogy azt tegyen veled amit akar nekem be jött, AJ A JÓ ÍZLÉS HATÁRÁN BELÜL GONDOLTAM
22/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!