Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sperma izesitése hogyan?
1 teáskanál só, két csipet bors, egy csipet majoránna. Ha egy kis fokhagymát is hozzádobsz tuti a siker:D
Bocs, de hirtelen ez a recept jutott eszembe. Eddigi tapasztalataim alapján nem javított a sperma ízén olyan hű de nagyon semmi.
Egy érdekes felfedezésre tettem szert!:)
Felfáztam, ezt azzal próbáltam orvosolni, hogy kamillás vízbe ücsörögtem esténként. Majd pár nappal később verem és érzem, hogy tiszta kamilla illata volt a spermámnak.(Ez kb. 1 hét alatt lett ilyen) Mondjuk meg nem kóstoltam, de gondolom az íze is más lett.:)
19/f
Vannak gyógyszerek amiket napiszar-on reklámoztak. Állítólag édes lesz tőle az ondód, de akkor is kitudja hogy milyen mellékhatásai lehetnek hosszútávon.
Ha sok Ananászt eszel attól is édeskés lesz az ondód!
Ha cigizel attól állítólag meg kesernyés lesz. (enyhén)
És amit eszel, áztatod magad vagy sokáig érintkezel jellegzetes ízű, szagú anyaggal azt az ondód átveszi enyhén.
Mint például: Ha eszel vagy iszol valamit, a pisid szagáról meglehet mondani h mit ettél vagy ittál >_<
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!