Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal meleg passzív fiúk idővel aktívvá válnak?
Szerintem nem. Aki a passzív szerepet kedveli, az idő előrehaladtával is passzív lesz. Bár hogy őszinte legyek, szerintem ha egy kapcsolat tartós két fiú között, egy idő után váltogatják az aktív és passzív szerepet.
24/F (meleg)
hát igen,de már jelentősen csökken az irántuk való "kereslet" nem?
v a 20as évek végén / 30as elején ugyis beáll a monogámia?
Hát lehet, hogy nekem szerencsém van, de én rengeteg fiatal aktívval ismerkedtem már meg :D
Amúgy én úgy vagyok, hogy ha nagyon szerettek valakit, akkor bármelyik szerepet elvállalom ;)
De amúgy szerintem sem változik az ilyen...
Ez sztem se lehet annyira tipikus, h ha vki egyszer jobban szerette a passzív szerepet, akkor csak az idő múlása miatt átmenjen "aktívba"...
Sztem inkább az, ami gyakoribb, h vki fiatalon "aktívan kezdi", mert fél a passzív szerepet kipróbálni (vagy azért, mert még nem próbálta, és így alapból, vagy pedig mert próbálta, és az első alkalom fájt neki). De ahogy viszont öregedik, közben megérzi a passzív szerep "ízét" is, és megszereti azt is. Esetleg jobban is, mint az aktívat. Ilyenről már több helyen olvastam blogokban, meg ilyenek.
Különben én is a verszatilitás híve vagyok... xD Sztem az ilyen "megrögzött aktívak/passzívak", akik nem hajlandók nyitni a másik szerep irányába még egy kapcsolatban se, nagyon gázak. És szánalmasak. (Kivéve, ha "orvosi okokból", mert ilyenről is hallottam már, és az ilyeneket megértem természetesen.)
U.i.: különben tudomásom szerint a "verszatilitás" szót (sz-szel xD) én használtam először magyar szövegkörnyezetben, mint az angol "versatility" szó magyarosítását (ugyanabban az értelemben, mint az angol)... xDD (Szóljatok, ha rosszul tudom.)
levédve: 2012.07.09 by Bresalio Nagy
xDDDDDDDD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!