Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiatal meleg passzív fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal meleg passzív fiúk idővel aktívvá válnak?

Figyelt kérdés
elmagyarázom mire gondolok: ugye az aktívoknak általában a fiatalabb srácok jönnek be,és ha már megöregednek az már nem ugyan olyan,nem?
2011. jún. 27. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ez így megy, ugyanúgy vannak aktív tinik és passzív harminc felettiek. De ezért jó uninak lenni, az ilyesmi problémák így kiküszöbölődnek:)
2011. jún. 27. 21:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Aki a passzív szerepet kedveli, az idő előrehaladtával is passzív lesz. Bár hogy őszinte legyek, szerintem ha egy kapcsolat tartós két fiú között, egy idő után váltogatják az aktív és passzív szerepet.

24/F (meleg)

2011. jún. 27. 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én aktív vok és nem tervezem h p legyek.
2011. jún. 27. 21:43
 4/10 A kérdező kommentje:

hát igen,de már jelentősen csökken az irántuk való "kereslet" nem?

v a 20as évek végén / 30as elején ugyis beáll a monogámia?

2011. jún. 27. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem nem igaz... Bár ismerek olyat akinek megfordult, de nem a kor miatt, hanem egy olyan pasival jött éppen össze... vagy talán ő akart lenni a domináns fél. Én már 10 éve aktív vagyok és ez szerintem nem fog magváltozni, egyszerűen nem vonz az az oldal, mármint, hogy kipróbáljam:)
2011. jún. 27. 21:57
 6/10 A kérdező kommentje:
én most nem vitatkozni akartam ezzel,nem állítom h ez igaz,csak 1 kérdés:D
2011. jún. 27. 22:06
 7/10 Glam Maarco ***** válasza:
100%

Hát lehet, hogy nekem szerencsém van, de én rengeteg fiatal aktívval ismerkedtem már meg :D

Amúgy én úgy vagyok, hogy ha nagyon szerettek valakit, akkor bármelyik szerepet elvállalom ;)

De amúgy szerintem sem változik az ilyen...

2011. jún. 28. 00:50
 8/10 anonim ***** válasza:
94%
Amikor összejöttem a barátommal, akkor nekem passzív szerepben kellett lennem, mert ő megrögzött aktív volt, és nem vonzotta a passzív szerep. Azóta más a helyzet :) Egyszer kezdeményezett, hogy mi lenne ha ő lenne a passzív, és úgy megtetszett neki, hogy ugyan csak havi kb 4 alkalommal, de bevállalja a passzív szerepet is :)
2011. nov. 13. 07:53
 9/10 Bresalio Nagy ***** válasza:

Ez sztem se lehet annyira tipikus, h ha vki egyszer jobban szerette a passzív szerepet, akkor csak az idő múlása miatt átmenjen "aktívba"...

Sztem inkább az, ami gyakoribb, h vki fiatalon "aktívan kezdi", mert fél a passzív szerepet kipróbálni (vagy azért, mert még nem próbálta, és így alapból, vagy pedig mert próbálta, és az első alkalom fájt neki). De ahogy viszont öregedik, közben megérzi a passzív szerep "ízét" is, és megszereti azt is. Esetleg jobban is, mint az aktívat. Ilyenről már több helyen olvastam blogokban, meg ilyenek.

Különben én is a verszatilitás híve vagyok... xD Sztem az ilyen "megrögzött aktívak/passzívak", akik nem hajlandók nyitni a másik szerep irányába még egy kapcsolatban se, nagyon gázak. És szánalmasak. (Kivéve, ha "orvosi okokból", mert ilyenről is hallottam már, és az ilyeneket megértem természetesen.)

2012. júl. 9. 12:06
 10/10 Bresalio Nagy ***** válasza:

U.i.: különben tudomásom szerint a "verszatilitás" szót (sz-szel xD) én használtam először magyar szövegkörnyezetben, mint az angol "versatility" szó magyarosítását (ugyanabban az értelemben, mint az angol)... xDD (Szóljatok, ha rosszul tudom.)

levédve: 2012.07.09 by Bresalio Nagy

xDDDDDDDD

2012. júl. 9. 12:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!