Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos a szex egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor miért?2011. jún. 27. 20:35
1/14 anonim válasza:
Vannak akik ezt fontosnak tartják, de én nem ezt tartom fontosnak.
2/14 anonim válasza:
Hát az lehet h nem ez a legfontosabb, de szerintem igen ezis nagyon fontos!
3/14 anonim válasza:
10 hónapja nem tudunk szeretkezni párommal, és így ezek után rájöttem, hogy nagyon fontos szerepe van a szexnek, bár arra is hogy ez nem minden. 1,5 éve vagyunk együtt ebből 10 hónap szex nuku, és mégis jól megvagyunk. Ez bebizonyította számomra, hogy megérdemeljük egymást, megkűzdöttünk a kapcsolatunkért.
4/14 anonim válasza:
Fontosak az ízek az evésben?
Lehet anélkül is. De minek?
5/14 anonim válasza:
De hogy ha a boci csokit lecseréled milkára az nem fog fájni illetve az ételekhet nem tartozol hűséggel.
6/14 anonim válasza:
Nem a hűség volt a kérdés, hanem a szex fontossága.
A milka finomabb mint a boci, de a boci sem vatta.
És nem biztos hogy cserélni kell, hanem csak fűszerezni, ízesíteni.
Ha annyira ragaszkodsz a hasonlatokhoz. Csak értsd jól Kedves 1. és 5.
Mi a baj a szexszel nálatok egyébként? Betegség, öregség?
7/14 anonim válasza:
Buta vagyXD Na akkor mesélek neked valamit fűszerkém. A múlthéten beszélgettem a szomszéd asszonnyal és felmerült ez a beszélgetés, ő is azt mondta fontos a szex. Három gyereke van, de mikor kettő volt akkor megcsalta a férje és volt, hogy itthon se aludt. Ha jó a szex akkor hogy is történhetett meg? Na ezt fogd fel, aztán pszichologiáz itt kisöcskös.
8/14 anonim válasza:
Fontos nagyon, de lehetséges anélkül is. Szerintem könnyebb így egymásra hangolódni, ha van testi kontakt is ilyen formában. És ráadásul jó érzés, mikor örömet okozol a másiknak, mindennapok ajándéka. És jó érzés jót kapni is persze. És egy kommunikációs forma is. Szavak nélkül teljesen leképezi neked, hogy milyen kapcsolatban vagytok, mennyire figyelmes veled, mennyire szeret téged, mennyire ragaszkodik hozzád, mennyire tudtok kompromisszumot kötni, az egész életet leképezi kicsiben. Ha megharagszol a másikra könnyebb kibékülni és megbeszélni, a szeretet erős bizonyítéka a párkapcsolatban stb. Ilyesmire rendeltetett a szex eredetileg.
9/14 anonim válasza:
Buta vagyok. :)
Sok minden, de az nem.
Nem pszichológiáztam én a kisöcskös, csak hasonlatokat mondtam, minthogy azzal jöttél.
Ezt a "szomszédasszony mondta.." dolgot meg nagyon bírom.. :)
Nem ismerem őket, így nem mondhatok véleményt, és ítélkezni sem fogok.
10/14 anonim válasza:
Pedig az vagyXD csak úgy érzed, hogy nem:) A hasonlatodat is megcáfoltam, de persze az arra volt jó, hogy téged megértsünk és nem arra hogy hogy működik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!