Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rettenetesen vágyok a pasimra....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettenetesen vágyok a pasimra. Ha vele vagyok mindíg félek hogy elszalad velem a ló. Kicsit korainak tartom, de szerintem fel készültem rá. Lefeküdjek vele?

Figyelt kérdés
16/L Lehet még korai, de nagyon vágyok rá :S:S
2011. jún. 27. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem vagy magadban 100%-ig biztos ne tedd meg!
2011. jún. 27. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt?
2011. jún. 27. 20:13
 3/10 A kérdező kommentje:
lassan fél év... :S
2011. jún. 27. 20:20
 4/10 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Ha nagyon vágysz rá és felkészültél rá, szerintem tegyétek meg mert megbánod, hogy nem tetted meg!;)
2011. jún. 27. 20:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy eddíg mindíg hülyének néztem azokat akik 15-16évesen vesztették el. Most meg teljesen megértem őket...
2011. jún. 27. 20:22
 6/10 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Hát figyelj, ha szereted a barátodat, és megbízol benne 100%ig, akkor szerintem megtehetitek, de ha vannak fenntartásaid, akkor ezeket beszéld meg vele, hogy te szeretnéd, de íg gondolod, de szerintem ős is hasonlót fog mondani:)
2011. jún. 27. 20:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi akadálya. Én is 16 éves voltam amikor lefeküdtem a pasimmal, de mi már 2 hónap után. :) De ha úgy érzed korán van és még nem vagy felkészülve akkor várj még, viszont ha kívánod és jól megvagytok akkor szerintem simán. De bárhogy is lesz, mindenképp védekezzetek.
2011. jún. 27. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Míg minket kérdezel addig ne feküdj le vele. :) Hidd el, akkor kell vele lefeküdnöd, ha tényleg 100%-ig bízol magadban, és úgy érzed kész vagy rá. De míg felteszed ezt a kérdést, addig nem vagy rá készen teljesen. :) Ez mindenkinél így van.
2011. jún. 27. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Örülök hogy létezik olyan 16 éves aki azon gondolkodik hogy talán korai. Ez dicséretes :) Mindenesetre ne agyalj rajta, ha úgy érzed na ez a pillanat tökéletes lenne rá akkor engedd el magad és kész.
2011. jún. 28. 00:48
 10/10 A kérdező kommentje:
:D Köszönöm szépen... igazatok van... még várok egy kicsit :D
2011. jún. 30. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!