Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mindig van orgazmusotok?
hát ... ha a párom az anyjára gondolna közben az engem is lehangolna...
Nyugodtan nyúlj magadhoz szex közben is... vagy mutasd meg hogyan érheti el, hogy te is közelebb kerülj az élvezethez...
Miután elélvezett, ő már nem kívánja, de elég önző dolog, hogy nem fejezi be amit elkezdett...
de talán neki nem is tűnt fel.. mindenképp beszéld meg vel...
Egyébként abban sem kell teljesen biztosnak lenned, hogy a többiek mindig eljutnak a csúcsra... szerintem nem sokan merik bevallani, hogy nekik sem sikerül...
Nekem nagyon nehezen sikerült eleinte, de egy kis összehangolódás után már tudjuk, hogy a másiknak mi a jó...
Beszélj róla... és tegyél érte... :)
sok sikert
l 23
nekem mikor együtt vagyok a párommal mindig van orgazmusom, a fiútól függ a dolog hogy melyre figyel darád
22L
A barátod egy kisb*zi. Próbáld ki velem. Egy menet akár több óráig tarthat nálam. :P Garantáltam élvezni fogod.
Amúgy komolyra fordítva a szót. Szerintem a barátod még több alkalommal verje ki magának. Jó sokszor. Annyira, hogy szinte ahhoz szokjon hozzá. Úgy tovább fogja bírni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!