Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nektek mindig van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mindig van orgazmusotok?

Figyelt kérdés
Tudom én, hogy nem gyakori a nőknél, de, a barátnőim mindannyian eljutnak a csúcsra, az én barátom viszont mindig előbb elmegy mint én, kb 10-15 perc után, én mag csak fekszem szótlan, hogyan csináljuk, hogy mindkettőnknek jó legyen?
2011. jún. 27. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérd meg a barátod hogy miután elment szájjal vagy kézzel elégítsen ki, esetleg kérdd meg hogy csukja be a szemét szex közbe és gondoljon az anyukájára.
2011. jún. 27. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:

hát ... ha a párom az anyjára gondolna közben az engem is lehangolna...

Nyugodtan nyúlj magadhoz szex közben is... vagy mutasd meg hogyan érheti el, hogy te is közelebb kerülj az élvezethez...

Miután elélvezett, ő már nem kívánja, de elég önző dolog, hogy nem fejezi be amit elkezdett...

de talán neki nem is tűnt fel.. mindenképp beszéld meg vel...

Egyébként abban sem kell teljesen biztosnak lenned, hogy a többiek mindig eljutnak a csúcsra... szerintem nem sokan merik bevallani, hogy nekik sem sikerül...

Nekem nagyon nehezen sikerült eleinte, de egy kis összehangolódás után már tudjuk, hogy a másiknak mi a jó...

Beszélj róla... és tegyél érte... :)

sok sikert

l 23

2011. jún. 27. 19:48
 3/4 Timpike ***** válasza:

nekem mikor együtt vagyok a párommal mindig van orgazmusom, a fiútól függ a dolog hogy melyre figyel darád

22L

2011. jún. 27. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:

A barátod egy kisb*zi. Próbáld ki velem. Egy menet akár több óráig tarthat nálam. :P Garantáltam élvezni fogod.

Amúgy komolyra fordítva a szót. Szerintem a barátod még több alkalommal verje ki magának. Jó sokszor. Annyira, hogy szinte ahhoz szokjon hozzá. Úgy tovább fogja bírni.

2011. jún. 27. 19:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!