Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bírjam tovább? A barátnőmmel neki állunk a szexnek megvan az előjáték stb. behelyezem neki és nem bírom csinálni mert percek alatt eltudnék menni?!
Figyelt kérdés
Mindig kiveszem ha úgy érzem és újra vissza.de akkor már alig bírom és így szerintem neki nem olyan jó.Értelmes válaszokat köszi2011. jún. 27. 18:52
1/10 anonim válasza:
Nem értem mi a bajod...
Eldurranhatsz többször is,ha védekeztek kellőképpen.
2/10 Cicuskaaa123 válasza:
Jól írta az előttem szóló, többször is elélvezhetsz. Nem gáz. Utána úgyis feláll, nem kell kivenned, a gumiba élvezz :)
3/10 Cicuskaaa123 válasza:
És.. Majd megszokod.. :D Ez kimaradt.
4/10 A kérdező kommentje:
Értem!de ha pl:5perc után elmegyek?akkor utána várjak egy picit és álljunk újra neki a szexnek?azért utána kell egy kis időt várni
2011. jún. 27. 19:07
5/10 Cicuskaaa123 válasza:
Miért kéne ha újra feláll neked? Felhúzol egy új gumit és kész:)
6/10 anonim válasza:
ameddig nem áll fel újra addig izgasd orálisan vagy akár az újaiddal
7/10 anonim válasza:
Csak nyugodtan engedd bele a spermiumot a vaginába, legalább lesznek gyerekek.
Minél több gyerek, annál több segély.
Érted dik?
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem baj ha többször is elengeded magad...Ezzel csak a lányt teszed magabiztosabba ,hiszen miatta mészel ilyen hamar.És ha a lánynak ezzel lesz egy kis önbizalma, akkor esetleg valami extremet is kiprobalhattok együtt.;)
9/10 anonim válasza:
Barátom is ilyen :) Engem nem zavar, mert csak hetente találkozunk tehát tök érthető :) A csajnak nem gáz ha nem megy el ő attól még élvezi. De ha épp el szeretne menni akkor használja közben a saját ujjait is :) Én olyankor mindig izgatom a csiklóm és ez mind kettőnknek jó így :P Aztán előtte meg nyald ki, de ne engedd h elmenjen, addig ne nyald, nah utána tedd be izgassa magát és hidd el 2 perc se kell neki :)
10/10 anonim válasza:
van hogy 2x is elemgyek uj gumi és mehet tovább
16f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!