Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg magamat nem juttattam el a csúcsra a pasim se fog tudni?
Figyelt kérdés
Lehet h hülyeség de van valami összefüggés? Ja ha valamit számít akkor a psimmal csak pettingelünk...
Értelmes válaszoat légyszi...
2011. jún. 27. 18:26
2/8 anonim válasza:
de lehet, hogy vele eljutsz.
én pl. magamat nem tudtam kielégíteni, m mindig jött egy olyan érzés, h be fogok pisilni ha folytatom, és abbahagytam a csúcs előtt.
aztán a barátom egyszer felizgatott(csak a kezével izgatta a csiklóm) és mikor mondtam, hogy ne folytassa, azt mondta, hogy még látja, hogy nem mentem el és folytatta. és akkor elmentem. :D
szal tényleg van ilyen, azóta egyedül is el tom érni.
20/L
3/8 Cicuskaaa123 válasza:
Hát... van a kettő közt összefüggés.. de sztem a pasid elfog menni ha lesz.opod..:D Viszont ha te nem vagy eléggé felizgulva nehezen vagy egyáltalán nem mész el...:S
4/8 anonim válasza:
Általában az szokott lenni a probléma,hogy a lányok csak így jutnak el a csúcsra,és nem közlik a párjukkal,hogy nullák az ágyban.
5/8 A kérdező kommentje:
Huhh... köszi :))
2011. jún. 27. 19:16
6/8 anonim válasza:
Sztem attól h magadat még nem sikerült,attól a pasinak sikerülhet...én is úgy voltam h magamnak nem ment,aztán a pasimnak sikerült,utána már ment nekem is:)
7/8 anonim válasza:
Attól, hogy magadat nem tudod csúcsra juttatni, a pasidnak még sikerülhet :) Én sem tudtam elélvezni, ha magamnak csináltam, de amikor a pasim csinálta, elsőre ment.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)) Teljesen megnyugodtam :) huhh :D:D
2011. jún. 30. 15:49
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!