Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segítség kéne! Szinte már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség kéne! Szinte már mániám az önkielégítés válaszok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet , hogy egy ideje nagyon rákattantam az önkielégítésre és bárhogy próbálom abbahagyni nem sikerül. Próbálom terelni a gondolataimat de valahogy mindig visszatérek a kiindulási helyre... valaki tud segíteni léhogy hogyan tudnék leszokni róla 14/F
2011. jún. 27. 18:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14 éves korban tombolnak benned a hormonok igy hát eggyátalán nem meglepő ez a fajta viselkedés.Az életed során sokszor lessz még ilyen.Persze olyan is ,hogy kevesebbet csinálod kor függő is!!
2011. jún. 27. 18:24
 2/11 anonim ***** válasza:

Látom, hogy itt a nyári szünet napi 10 ilyen kérdés is van.

Egyszerű a válasz : Unatkozol, csinálj valamit ne otthon ülj egész nap.

3/11 anonim ***** válasza:
Ne egész nap a gép előtt ülj, hanem menj ki a szabadba, ismerkedj, csajozz, sportolj, strandolj szb..
 4/11 anonim ***** válasza:
*stb
2011. jún. 27. 18:25
 5/11 anonim ***** válasza:
hát mér gond az 13 éves fiú vagyok énis rá vagyok kattanva mégse hiszem h lekéne szoknom
2011. jún. 27. 18:25
 6/11 anonim ***** válasza:
a te korodban ez tök általános. ki fogod nőni, nincs veled semmi baj :) de ha mindenáron lassítani akarsz, akkor menj el haverokkal, járj el otthonról, akkor nem lesz rá annyi időd. =)
2011. jún. 27. 18:26
 7/11 anonim ***** válasza:
De vissza kéne vennetek, mert a végén úgy megszokjátok, hogy magatoknak csináljátok, hogy ha majd lánnyal lesztek, nem tudtok elélvezni....
2011. jún. 27. 18:26
 8/11 anonim ***** válasza:

én is így voltam ezzel annak idején, majd alább hagy pár év múlva, csak ügyelj arra, hogy ne szégyeld, ne hagyd, hogy azt hitessék el veled, hogy ez rossz dolog

ez egy természetes dolog :)

2011. jún. 27. 18:28
 9/11 anonim ***** válasza:

és a 13évesen még kell ezt az oldalt nézni? XD

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2011. jún. 27. 18:28
 10/11 anonim ***** válasza:

ma 18:26

De aranyos vagy, biztos lány.

Kettő nincs összefüggésbe, pont ezek a kis gyorstüzelők nem bírnák 5 percnél tovább

2011. jún. 27. 18:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!