Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ez a korkülömb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ez a korkülömbség? 22,40

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 18:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem egyáltalán nem az, ha a nő a fiatalabb. Fordítva számomra nagyon furcsa és elképzelhetetlen, a nők gyorsabban öregszenek, mint a férfiak. Egy negyvenes pasi még élete aranykorában van, egy nő meg sajnos már nem. Szerintem.
2011. jún. 27. 18:23
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
gáz még akkor is ha a nő 22 a férfi 40..Az apja lehetne..
2011. jún. 27. 18:26
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem, fordítva sem. Azért ne írjál már le egy 40 éves nőt, bőven még aranykorban vannak...

Kérdező! Legyetek boldogok :)

2011. jún. 27. 18:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz!Szerelem az szerelem!Ennyi!Senkinek semmi köze hozzá!Elvégre már a 22 éves is felnőtt!Az ő dolguk!Sok sikert!
2011. jún. 27. 18:28
 5/12 anonim ***** válasza:

" Egy negyvenes pasi még élete aranykorában van, egy nő meg sajnos már nem. Szerintem."

Nagyon tévedsz..A legtöbb 40 éves nő újra éli a fiatalságát,és sokszor különbül néznek ki mint a 20 éves lányok..

1 év múlva 40 éves leszek.De nem panaszkodom,mert a koromhoz képest jól nézek ki,és fiatalos vagyok..Sokszor azt hiszik,hogy a felnőtt fiam a párom..:) Simán,és büszkén oda állnék egy 20 éves mellé,nem lenne okom a panaszra..(csak megjegyzem,hogy a férjem 30 éves lesz..és lassan 10 éve boldog házasok vagyunk..)

Kedves kérdező..Akkor gond a korkülönbség egy kapcsolatban ha maguk az érintett felek úgy érzik hogy gond.Ha neked ez gondot okoz,ha nem bízol a kapcsolatban akkor nincs is értelme hogy együtt maradjatok..

2011. jún. 27. 18:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Nézd, ez főleg rajtad áll, de ha elmondhatom a véleményem: ha egy 40-es pasi még egyedülálló, akkor annak okai lehetnek...ha ilyen korban nem talált magának párt, akkor van ott hiba. Jóindulatból mondom, ettől függetlenül én is az idősebb pasikért vagyok oda, nekem sem számítana 10-20 év...csak szerintem nem okos dolog. Van, aki direkt a kislányokra bukik...
2011. jún. 27. 18:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az.

Most még biztos nem tűnik annak, de abba belegondoltál, hogy 20 év múlva mi lesz? Te leszel 42, és Ő? 62. Na akkor az már kellemetlen tud lenni.

De a Te döntésed.

2011. jún. 27. 18:36
 8/12 anonim ***** válasza:

mint a jóbarátokban Phoebe tesója...

mondják neki, hogy +de te csak 20 vagy, ez a nő meg 40...öreg hozzád..."

erre a srác:

-tudom tudom... mire én 40 leszek, addigra ő 80... de szeretem.. :D

az én párom is most lesz 42.. már készülök a szülinapjára... :)

nekünk nem okoz problémát .. a családban sem, meg sehol... ez nem lehet ok a különválásra...

N 22

2011. jún. 27. 19:20
 9/12 anonim válasza:
76%

Ha a nő 22, a férfi 40, akkor a csaj ribanc.

Ha a férfi 22, a nő 40, akkor a csávó dzsigoló.

Ha én, aki 23 vagyok, megkúrhatnám Péterfy Borit, aki 42, az maga volna az élvezet.

2011. jún. 27. 19:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen rendben van. Nehogy ezért utasíts el egy 40 éves férfit! Bár nekem lenne ilyen lehetőségem :)

Vagy ha te vagy a férfi, akkor udvarolj bátran,egy 22 éves nő már bőven felnőtt nő! Semmi rossz nincs ebben.

2011. jún. 27. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!