Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A seggbe dirr-durr nagyon fáj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nextintruder kérdése:

A seggbe dirr-durr nagyon fáj?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 17:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, de fájhat is.
2011. jún. 27. 17:25
 2/11 szamo77d ***** válasza:
100%

Ha már előre tartasz tőle, ne engedd! A barátod - ha szeret - meg fogja ezt érteni. Kell, hogy tudjon lemondani

a szerelméért! Ha pedig erre képtelen, akkor nem szeret

téged és vágd ki az ablakon!

2011. jún. 27. 17:39
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
ÁÁÁÁÁÁ dehogy, de minden esetre elsőre próbáld meg egy útterelő bójával nehogy bajod essen...
2011. jún. 27. 17:40
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem ha elötte az úr szerszámát bekenitek 1 kis Mexikói Habaneró-paprikával!!!
2011. jún. 27. 17:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Amúgyis miért olyan kur*a nagy élvezet ha minden fele baccogsz mint 1 kur*a fóka...a kolegádnak is már elmagyaráztam ..hasonló utakat jár mint te csak ő kissé nagyra vágyó neki 1 szerre már 2 répa kell !!
2011. jún. 27. 18:07
 6/11 szamo77d ***** válasza:

Szerintem ne csináljátok. Igenis fájhat, de ez a kisebbik rossz! Az is előfordulhat brutális behatolás esetén, hogy

szétreped a végbélnyílásod, nagyon fáj és vérzik. Én nem

értem, mire való ez az ostobaság! Én nem engedném a fiúnak

a helyedben. Nekem egyszer csináltak végbél tükrözést, 20

centire nyomtak be egy merev, kb. hüvelykujjnyi vastagságú

eszközt, mit mondjak, elég volt. Én csak azt mondom, hogy

őszintén mondd el a srácnak a félelmedet, kérd meg, hogy ne erőltesse ezt a dolgot és ha csak nyaggat vele, rúgd ki! Kell, hogy tudjon lemondani, ha szeret! A behatolásra

van megfelelő testrészed, az eddig tárgyalt nem arra való!

2011. jún. 28. 06:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem gondoljátok komolyan ,hogy az ilyet pont itt kérdezném meg :D amugyis csak kíváncsi voltam hányan kattannak erre a kérdésre. De azért köszi srácok,lányok ez az oldal nagyon bénáknak való :D :D
2011. jún. 28. 13:57
 8/11 szamo77d ***** válasza:
Mint amilyen te vagy...
2011. jún. 29. 08:32
 9/11 A kérdező kommentje:
remélem neked már nagyon sokat segített ez a közösségi oldal és további életedben is hasznos tanácsokat kapsz a többiektől. csak így tovább! ;)
2011. jún. 30. 19:55
 10/11 anonim válasza:
Meett Dééémőőőn!
2011. aug. 1. 23:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!