Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt bírom... Átlagos a tested, nem figyelnének fel rád. De ha kiraknád a melled és miniszoknyát vennél fel, azonnal nem átlagosnak számítanál...................... .D:D:D:D
Amúgy a kérdésre válaszolva, szerintem semmi baj az alakoddal.
Szerintem nem rossz:D
Bár lány vagyok:)
Lány vok detto-22 éves és sztem tök normális fasza alakod van.
Azoknak meg akik azt ugatják: ˝Sportolj mert dagi leszel˝ üzenem, hogy amikor sportoltam, elég rendesen, futás minden nap, edzés heti 3, akkor nagyobb voltam jóval a képen látható hölgynél. Most h b*szom a rezet itthon, mozgás= vonatra futás, ledobtam vagy egy 10-est.
Szal pajtikám ne aggódj, nem fog elhízni feltétlen, és azt egy képről nem lehet megállapítani. A mozgás király, de NEM VAGY KÖVÉR! még a közelébe sem vagy ennek a fogalomnak.
Nem photoshop...:D
Köszi.Igazából tényleg nagyon hajlamos vagyok a hízásra sajnos...Sportolni nincs időm de odafigyelek mit eszem:)
18:19
Az irásodbol itélve fiu vagy..A kérdező meg gondolom kamaszkor körül lehet..Hidd el, hogy a lányok sokkal inkább hajalamosak az elhizásra, pláne tinikor után,amikor kezdenek nőiesedni.
Szerintem szúrnám a kis popsidat!:D
Nyami nyami!JÓ VAGY ÉDES!Meg kívántalak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!