Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért a szex az élet értelme?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a szex az élet értelme?

Figyelt kérdés
Ne fikázzatok. Inkább nézzetek magatokba, hogy miért akartok gazdagok és sikeresek lenni.
2011. jún. 27. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
LOL a kérdés, csak mit akarsz a lenti résszel? XD
2011. jún. 27. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Neked zűrzavar van a fejedben.
2011. jún. 27. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert a mai emberek csak az érzelmeknek élnek azért, olyan mint a drog, könnyű rákapni a jóra, csak kell az arany közép út, hogy ne forduljon át.
2011. jún. 27. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:
mert jó :)
2011. jún. 27. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Miért akartok gazdagok és sikeresek lenni???

Hogy menőbb tyúkokkal lehessen szexelni.

2011. jún. 27. 15:42
 6/9 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Nem feltétlenül a szex az élet értelme, csak ez került előtérbe a média által.. Az a "menő", ha nem vagy szűz, habár nem tom mért. A szex mondjuk azért, az élet értelme, mert megmutathatod a párodnak, hogy mennyire szereted, szerintem ennél jobban nem lehet kimutatni.. :)
2011. jún. 27. 15:47
 7/9 napietus ***** válasza:
kicsit össze vagy keveredve. a szex egyrészről okozója, másrészről velejárója az életnek, semmiképpen sem értelme. ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy az evés az élet értelme.
2011. jún. 27. 15:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha az ember szerelmes,és viszontszeretik, akkor ez a legjobb módja annak, hogy kimutassák egymásnak az érzelmeiket. Mert amikor szerelmesen szerelmeskedsz(még ha nincs is orgazmusod,akkor is érzed a párodon,hogy mindent megtenne érted,és egymásbafonódtok és jaj dejó).

Amúgy meg nem nagy dolog. Tényleg csak érzelmekkel őrült jó.

2011. jún. 27. 15:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem az az élet értelme. Csakhát az idejárok elég fiatalok, és ebböl van a legnagyobb hiányuk. En már felnött vagyok és apa. Az életem értelme a családom. A gazdagság is csak ahhoz kell, hoyg biztonságba tudjam azokat akikért fellelöséget vállaltam vagy kaptam.

Még kicsit nönöd kell mielött kinyilatkoztatod a angy észosztást.

2011. jún. 27. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!