Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Teljesen eltűnt a szex utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen eltűnt a szex utáni vágyam, utána bűntudat. (? )

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, már 2 éve élek szexuális életet a barátommal (egyazon fiú). Eleinte semmi probléma nem volt, hetente 2-3x is kedvem volt a dologhoz minden probléma nélkül. Az elmúlt hónapokban azonban teljesen eltűnt a vágyam, ha szeretkezünk lelkiismeretfurdalást érzek utána, nem is tudom úgy élvezni az egészet ahogy régen. "kicsinek" érzem magam ehhez. őt zavarja, hogy én sosem kezdeményezek, de nekem magamtól sosincs kedvem (már).

elmondtam anyuéknak, hisz nagyon jó kapcsolatban vagyok velük, és gondoltam ez a baj. de most sem változott semmi.

tavaly volt egy 3 hónapos szakítás a barátommal, azonban közben is szeretkeztünk. ez a "titkos/tiltott" dolog viszont ott nagyon vonzott, elő bújt az ördögibb énem, amit azóta sem találok magamban.

2011. jún. 27. 13:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Megnyugtatlak, nem attól lesz valaki k.va, hogy azt és úgy csinálja, hanem attól, hogy bárkivel, és nyilvánosan/kamera előtt. Ha otthon csinálod úgy a pároddal, az teljesen normális, ne aggódj.

Az ellaposodás ellen egy tipp: mond meg a párodnak, hogy nem bánod (már ha tényleg nem bánod), ha váratlan helyzetekben kap el, pl. fogmosás közben előredönt, stb. És ne érezd közönségesnek, ettől nem leszel kevesebb!

2011. jún. 27. 13:20
 12/15 anonim ***** válasza:
na ezek alapján szerintem csak túlkomplikálod az egészet. próbálj kikapcsolni, amikor együtt vagytok és terelj el minden más gondolatot. próbálj a párodra hangolódni.
2011. jún. 27. 13:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Olyat már sokszor hallottam,hogy egy lány nem akarta ezt meg azt,de később megkedvelte.(pl orál,kutyapóz,69,stb stb)

De hogy egy 18 éves lány,aki élvezte az "életet",egyszer csak prűddé és szinte már frigiddé váljon...

Ilyenről csak akkor hallottam,amikor a lányt valaki megerőszakolta...

2011. jún. 27. 13:21
 14/15 anonim ***** válasza:
"Megnyugtatlak, nem attól lesz valaki k.va, hogy azt és úgy csinálja, hanem attól, hogy bárkivel, és nyilvánosan/kamera előtt." Ez nagyon frappáns megfogalmazása egy ősi igazságnak. Tényleg, ne aggódj! Ha mind a ketten élvezitek, akkor nem lehet sem erkölcstelen, sem undorító valami. És ha szeretitek egymást, kutyapózban sem fog szextárgyként tekinteni rád a barátod, te se érezd magad annak!
2011. jún. 27. 13:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Tipikusan mint a régi baratnőm...22 évesen hagytam ott, 2 és fél év után, soha nem kezdeményezett és ha én kezdeményeztem akkor is gyakran visszautasitott 2-3 havonta volt szex öt az se zavarta nagyon szerettem amugy de részbe emiatt is ment tönkre a kapcsolatunk, nem lehet azt elviselni hosszútávon h csak az egyik fél kezdeményezzen
2011. jún. 27. 14:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!