Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen eltűnt a szex utáni vágyam, utána bűntudat. (? )
18 éves vagyok, már 2 éve élek szexuális életet a barátommal (egyazon fiú). Eleinte semmi probléma nem volt, hetente 2-3x is kedvem volt a dologhoz minden probléma nélkül. Az elmúlt hónapokban azonban teljesen eltűnt a vágyam, ha szeretkezünk lelkiismeretfurdalást érzek utána, nem is tudom úgy élvezni az egészet ahogy régen. "kicsinek" érzem magam ehhez. őt zavarja, hogy én sosem kezdeményezek, de nekem magamtól sosincs kedvem (már).
elmondtam anyuéknak, hisz nagyon jó kapcsolatban vagyok velük, és gondoltam ez a baj. de most sem változott semmi.
tavaly volt egy 3 hónapos szakítás a barátommal, azonban közben is szeretkeztünk. ez a "titkos/tiltott" dolog viszont ott nagyon vonzott, elő bújt az ördögibb énem, amit azóta sem találok magamban.
Megnyugtatlak, nem attól lesz valaki k.va, hogy azt és úgy csinálja, hanem attól, hogy bárkivel, és nyilvánosan/kamera előtt. Ha otthon csinálod úgy a pároddal, az teljesen normális, ne aggódj.
Az ellaposodás ellen egy tipp: mond meg a párodnak, hogy nem bánod (már ha tényleg nem bánod), ha váratlan helyzetekben kap el, pl. fogmosás közben előredönt, stb. És ne érezd közönségesnek, ettől nem leszel kevesebb!
Olyat már sokszor hallottam,hogy egy lány nem akarta ezt meg azt,de később megkedvelte.(pl orál,kutyapóz,69,stb stb)
De hogy egy 18 éves lány,aki élvezte az "életet",egyszer csak prűddé és szinte már frigiddé váljon...
Ilyenről csak akkor hallottam,amikor a lányt valaki megerőszakolta...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!