Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez baj? Véleményt kérek!
Figyelt kérdés
Masztizáskor szeretném ha átszakadna szűzhártyám, mert nem akarom, hogy a barátommal az első szexnél bármiben is akadályozzon. Ez normális?? Bebeszélem magamnak, hogy akkor az elsőt is nagyon élvezni fogom. Pedig tudom, hogy nem ettől függ.2011. jún. 27. 12:26
1/5 anonim válasza:
nem baj, a bajok máshol kezdödnek
2/5 anonim válasza:
Ha tudod, hogy nem, akkor minek beszéled be? Nem egy vastag valami az, nem kell rajta kopogtatnia a párodnak, egyből átszakítja, nem fog akadályozni... egyébként se zárja el az egész bejáratod, kb félhold alakú, különben hogy menstruálnál...
3/5 anonim válasza:
hát drágám, akkor egy kígyóubit tegyél ki az asztalra, pár óra múlva szoba-hőmérsékletű lesz és nem hideg, rá egy óvszer és hajrá.
de szerintem ez hülyeség, de ha ezt akarod, én nem beszéllek le róla. te döntésed és te hüvelyed...
4/5 anonim válasza:
biciklizz sokat, már attól is átszakadhat. Az első együttlétet meg nagyon nem ez fogja meghatározni, és nem fog akadályozni semmiben. Fájhat egy kicsit az elején, aztán meg szépen elmúlik.
5/5 anonim válasza:
Csak el ne felejtsd a suliban eldicsekedni,hogy egy uborka vette el a szüzességed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!