Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez baj? Véleményt kérek!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez baj? Véleményt kérek!

Figyelt kérdés
Masztizáskor szeretném ha átszakadna szűzhártyám, mert nem akarom, hogy a barátommal az első szexnél bármiben is akadályozzon. Ez normális?? Bebeszélem magamnak, hogy akkor az elsőt is nagyon élvezni fogom. Pedig tudom, hogy nem ettől függ.
2011. jún. 27. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
nem baj, a bajok máshol kezdödnek
2011. jún. 27. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy nem, akkor minek beszéled be? Nem egy vastag valami az, nem kell rajta kopogtatnia a párodnak, egyből átszakítja, nem fog akadályozni... egyébként se zárja el az egész bejáratod, kb félhold alakú, különben hogy menstruálnál...
2011. jún. 27. 12:29
 3/5 anonim ***** válasza:

hát drágám, akkor egy kígyóubit tegyél ki az asztalra, pár óra múlva szoba-hőmérsékletű lesz és nem hideg, rá egy óvszer és hajrá.

de szerintem ez hülyeség, de ha ezt akarod, én nem beszéllek le róla. te döntésed és te hüvelyed...

2011. jún. 27. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:
biciklizz sokat, már attól is átszakadhat. Az első együttlétet meg nagyon nem ez fogja meghatározni, és nem fog akadályozni semmiben. Fájhat egy kicsit az elején, aztán meg szépen elmúlik.
2011. jún. 27. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak el ne felejtsd a suliban eldicsekedni,hogy egy uborka vette el a szüzességed!
2011. jún. 27. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!