Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KlenDie kérdése:
Belehalok ha nem lehet az enyém mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
18 multam és tetszik egy 28 éves csajszi nagyon fiatalos egyáltalán nem látszik rajta hogy annyi idős amennyi nagyon jóba vagyok vele elbeszélgetünk mindenröl az ő személyes dolgairol és az én személyes dolgaimrol is szeretnék vele szexuális kapcsolatot létesiteni többet nem szeretnék tóle de ilyen eszembe se jutott soha hogy kérdezzek tőle de nem birom ki hogy nem feküdjek le vele nemtudom mit csináljak?2011. jún. 27. 11:57
1/2 mimano válasza:
Esetleg...mond el neki is? Vagy felejtsd el.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!