Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez helyes volt amit tettem?
Figyelt kérdés
Tegnap amikor a tesómék elmentek itthonról(a barátjával)én megkerestem az óvszereiket és kiszúrtam őket(védelmemre szóljon már került róla szó hogy gyereket akarnak)és hallottam ma őket akció közben.Ez helyes amit tettem?2011. jún. 27. 10:30
11/22 anonim válasza:
ha nem kamu, akkor elárulnád, hogy mégis mi motivált ebben az egészben? Mi közöd van neked az ő kapcsolatukhoz, meg a gyerekakciójukhoz?
12/22 anonim válasza:
Szerintem ez álkérdés. Ennyire hülye ember azért nincs.
Ha meg mégis: ha gyereket akarnak, akkor nem lyukas gumit akarnak húzni, hanem semmilyet... mondd el nekik, hogy mit csináltál, és hozzá ne nyúlj máskor mások cuccához.
13/22 anonim válasza:
szerintem ez kamu.biztos tegnap halogatta,fontolgatta,de nem merte megtenni.
17/22 anonim válasza:
Ha nem kamu,akkor azonnal szólj a testvérednek,hogy mit csináltál.ne magaddal,foglalkozz,hanem velük!!! Nagy hülyeséget csináltál,úgyhogy gyorsan hozd helyre. Majd ők eldöntik,ha akarnak gyereket,ez nem a te feladatod.
19/22 anonim válasza:
szerintem nem kamu az emberi hülyeség nem ismer határokat...
megoldás: sámli+kötél és tedd a dolgod!
20/22 anonim válasza:
Ha én a párom hülye tesója hibájából lennék terhes(hozzáteszem azért védekezünk h ne legyek az, nem szeretnék babát) biztos kiny...nám. Hogy lehetsz már ilyen? Eszednél vagy? Méet kell más életével játszani? Remélem egyszer te is jársz így. pff.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!