Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A zuhanyrózsás maszti hátránya ellen van "védő" módszer?
Figyelt kérdés
Nincs barátom, masztihoz gyakran használom a zuhanyrózsát. Olvastam olyat, hogy emiatt majd ha a jövőbeli párom csinálja nem lesz elég intenzív az érzés, nehezebb lesz elmenni. Ez igaz? És ha mától kezdve megszüntetném ezt a fajta maszti módszert, akkor is fenn áll ennek a veszélye?2011. jún. 27. 01:33
1/10 anonim válasza:
Nem fogod tudni abbahagyni. Aki egyszer kipróbálja az függő lesz... Rosszabb, mint a fű. :D
2/10 A kérdező kommentje:
hát... próbálkozni lehet. Nem akarom, hogy emiatt később probléma legyen. Akarat kérdése az egész.
2011. jún. 27. 01:37
3/10 anonim válasza:
Ó egek....A maszturbálás alap hátránya,hogy mivel magadnak mindig minden helyzetben tudod épp mi lenne jó és még jobb,ezt más sose fogja tudni - ergo egyedül a LEGJOBB.De ha mással vagy akkor izgat a ténye hogy más csinálja stb - azaz mégis jobb.Valami ilyen. :D Amúgy én ilyesmit csak vibrátorról hallottam és ott is csak elég komoly rászokás esetén.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató választ! :)
2011. jún. 27. 01:38
5/10 anonim válasza:
ezt hallottam én is, fogalmam sincs hogy igaz-e de végülis lehet realitása, ezért én azt találtam ki, hogy csak hetente 1szer engedélyezem magamnak a vízsugarat :D ehhez tartom magam, de már van párom és igazán élvezek vele is mindent
6/10 anonim válasza:
Ezzel kapcsolatban csak olyat olvastam, hogy ha nagyon erős vízsugarat használsz, akkor előfordulhat, hogy gyengébb izgatásra "immúnis" leszel. De nem tudom, hogy igaz-e.
7/10 anonim válasza:
Utolsó válaszoló jól tudja. Ez az egyetlen veszélye a dolognak.
9/10 anonim válasza:
a maszti nagyon fontos az orgazmus "megtanulása" érdekében. egy nőnek ugyanis ezt "tanulnia" kell. egy férfinak nem. nekik egyszerűbb.
ergo: minél többet masztizol - bármilyen módon - annál jobban fogod magadat, a tested reakcióit ismerni. hozzászokni BIZTOSAN NEM FOGSZ. egy óriási előnye viszont lesz: pontosan meg fogod tudni mutatni a jövőbeli párodnak, hogy mit csináljon, hogy neked jó legyen. és ha ő úgy is tesz, akkor vele BIZTOSAN JOBB LESZ, mint egyedül. nyugodtan masztizz, nem fog az érzékenységed csökkenni, nem fogsz nehezebben elmenni. a zuhanyrózsás pedig különösen jó módszer, én is szoktam csinálni.:)
10/10 anonim válasza:
Én olyat hallottam, hogy ha sokat nyomatod, akkor egy időre "nőnek az igényeid", de ez egy idő után megszűnik. Bár ezt egy női magazinban olvastam, azok meg torzítanak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!