Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A zuhanyrózsás maszti hátránya...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A zuhanyrózsás maszti hátránya ellen van "védő" módszer?

Figyelt kérdés
Nincs barátom, masztihoz gyakran használom a zuhanyrózsát. Olvastam olyat, hogy emiatt majd ha a jövőbeli párom csinálja nem lesz elég intenzív az érzés, nehezebb lesz elmenni. Ez igaz? És ha mától kezdve megszüntetném ezt a fajta maszti módszert, akkor is fenn áll ennek a veszélye?
2011. jún. 27. 01:33
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
Nem fogod tudni abbahagyni. Aki egyszer kipróbálja az függő lesz... Rosszabb, mint a fű. :D
2011. jún. 27. 01:35
 2/10 A kérdező kommentje:
hát... próbálkozni lehet. Nem akarom, hogy emiatt később probléma legyen. Akarat kérdése az egész.
2011. jún. 27. 01:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ó egek....A maszturbálás alap hátránya,hogy mivel magadnak mindig minden helyzetben tudod épp mi lenne jó és még jobb,ezt más sose fogja tudni - ergo egyedül a LEGJOBB.De ha mással vagy akkor izgat a ténye hogy más csinálja stb - azaz mégis jobb.Valami ilyen. :D Amúgy én ilyesmit csak vibrátorról hallottam és ott is csak elég komoly rászokás esetén.
2011. jún. 27. 01:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató választ! :)
2011. jún. 27. 01:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ezt hallottam én is, fogalmam sincs hogy igaz-e de végülis lehet realitása, ezért én azt találtam ki, hogy csak hetente 1szer engedélyezem magamnak a vízsugarat :D ehhez tartom magam, de már van párom és igazán élvezek vele is mindent
2011. jún. 27. 01:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezzel kapcsolatban csak olyat olvastam, hogy ha nagyon erős vízsugarat használsz, akkor előfordulhat, hogy gyengébb izgatásra "immúnis" leszel. De nem tudom, hogy igaz-e.
2011. jún. 27. 01:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló jól tudja. Ez az egyetlen veszélye a dolognak.
2011. jún. 27. 06:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Keress barátot :)
2011. jún. 27. 06:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

a maszti nagyon fontos az orgazmus "megtanulása" érdekében. egy nőnek ugyanis ezt "tanulnia" kell. egy férfinak nem. nekik egyszerűbb.

ergo: minél többet masztizol - bármilyen módon - annál jobban fogod magadat, a tested reakcióit ismerni. hozzászokni BIZTOSAN NEM FOGSZ. egy óriási előnye viszont lesz: pontosan meg fogod tudni mutatni a jövőbeli párodnak, hogy mit csináljon, hogy neked jó legyen. és ha ő úgy is tesz, akkor vele BIZTOSAN JOBB LESZ, mint egyedül. nyugodtan masztizz, nem fog az érzékenységed csökkenni, nem fogsz nehezebben elmenni. a zuhanyrózsás pedig különösen jó módszer, én is szoktam csinálni.:)

2011. jún. 27. 09:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat hallottam, hogy ha sokat nyomatod, akkor egy időre "nőnek az igényeid", de ez egy idő után megszűnik. Bár ezt egy női magazinban olvastam, azok meg torzítanak.
2011. jún. 27. 10:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!